onourwayup.blogg.se

2014-02-28
10:33:53

Fredagsaxlar, imorgon vila..
Om en kvart ska jag sätta mig på cykeln för att trampa emot gymmet, ett axelpass ska köras. Hittade en bild från i somras, från min bästa sida.


2014-02-28
09:15:36

Fredags Vila.
Gårdagens pass va ben. blev massor squats och mage. Hatar att köra mage, men nu har jag kommit igång med det så känns okej. Kände mig inte sugen på att gymma igår. Men gick ändå, för jag vet att jag inte ångrar ett pass. Och eftersom att jag inte kör cardio efter ben, Så får jag inte den där helt slutkänslan som jag gillar. Men är redan taggad för lördags passet, brukar gå in i crossfit salen och köra. Men är oftast helt ensam.
 
Men idag är det vila, vi ska på Avicii konserten idag. Kommer bli så kul. Klätt mig lite roligare än jag brukar hehe. Har inte så mycket kläder att välja på när det gäller sånt. Känner mig inte så bekväm i fin kläder längre. Skulle helst gå runt i träningskläder eller bara kläder i samma material jämt om jag kunde!
 
 
 






2014-02-27
18:46:54

glutes, glutes och glutes..
Gårdagens challanges pass känns idag, benen är möra och armarna trötta. Men jag tog mig ändå till gymmet efter typ den godaste frukosten jag ätit på länge.. Proteinhavregrynsgröt med jordnötssmör, kiwi och Waldens Farm Choklad syrup med ett nytt bröd jag hittade på Ica när jag storhandlade, protein bröd som är riktigt gott. 

Protein Bröd: 
Näringsvärde: per 100 gram, Energi 1100KJ/264 Kcal
Fett 13,1g varav mättat 1,4 g
Kolhydrater 7,5 varav sockerarter 0,9g
Fiber 13,2 g
Protein 22,0g
Salt 1,1g


Dagens pass kändes riktigt bra, fick bra kontakt med lilla stjärten och nu hoppas jag den växer.. 

 

2014-02-27
08:36:00

Sluta gnälla
Folk klagar så mycket på sitt utsenede och sina kroppar. Men man gör allt utom det som hjälper mot problemet. Som att man sitter och pratar om viktnedgång och sen äter man något ohälsosamt. Alla har något dom skyller på. Det är inte så att jag inte har saker att göra på dagarna så jag väljer att gymma. Utan jag tar mig tiden för att jag mår bra av det och för att det är vad jag vill göra. Precis som folk väljer att sitta i soffan.
 
Självklart tycker jag det skönt också. Men inte lika skönt som jag gillar stunden efter jag tränat. Att ha kört ett hårt pass och ligga ner efter och känna kroppen dunkar. För mig är det njutning. Och när man proppar i sig socker, jag vet jag har varit en av dom. Idag så är det precis som att se en prydnad. Den bara är där. Den lockar mig inte jag vet vad det är och vad det gör mot mitt hårda arbete. Det är som att jag inte alls är intresserad. Tror den stora anledningen är även att jag aldrig ens är små hungrig. Äter hela tiden så blir inte ens sugen.
 
Folk förstår inte. Dom äter soppor och bara grönskaer "no carbs". Mitt tycke är det bara en lathet för att man inte orkar träna (sen finns det och tömmning innan tävling). Du behöver rena ingridienser lite av varje för att allt i kroppen ska fungera och jobba tillsammans. det är ett system som behöver lite av varje för att fungera. Lagom och ofta är det bästa.
 


 
I love, breath, eat, sleep, cry, laugh and bleed fitness. My passion!

2014-02-26
11:20:00

Nedräkningen
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

2014-02-26
09:53:00

Resultat pundare

Tightare hela tiden. 

2014-02-26
09:01:00

Panik
Fick ett uppdrag att ställa mig på vågen dagen efter cheatmeal. Ångest fylld söndag. Lördag vägde jag in mig på 63,2 och söndagen vägde jag 64,1. Mycket vätska och allt som det var. och igår ville Ann-sofie att jag skulle kolla imorse igen hur min kropp tar hand om det. idag är jag nere på 63,1. Jag vet allt med det om vätska och att det är mycket som ska ut och allt. Men ändå stör man sig på siffran. Igår var ett ryggpass/magpass. Jobbade på Chinsen igen. blev lats, ned drag, situps och magövningar jag inte har namn på. Få övningar många reps. Cardio 20min 10 cykel sen direkt över till crosstrainern 10min. Måste ta tag i min mage. Hatar mage kör det väldigt sällan. Men ska ta tag i den nu. Brukade hata armar förut. Nu är jag helt okej med det.
 
Hade vilodag i söndags och måndags. Hade lite att göra och kände att min kropp kunde behöva det. Äter ju fortfarande som jag ska. Aldrig vila från det förutom Lördag kväll såklart! Hehe redan börjat planera lördag kvällen.OXFILÈÈÈE!!  Igår efter passet var vi och stor handlade. Älskar att stor handla, komma hem med fulla kassar och fylla kylen med mat. Jag har en viss kärlek för att packa upp nyköpta saker. Behöver inte bara vara mat! 
 
Syns kanske inte så bra på bilden. men ådrorna ploppar ut nu och jag känner mig typ grön.
 
 
Mys i soffan imorse.

2014-02-25
13:00:54

Gårdagens + dagens.
Igår körde jag rygg, och vilken träningsvärk jag har idag.. Igen. Skönt som tusan.

Idag är det framsida ben, alltså frontböj som blivit min nya favorit.

2014-02-24
09:08:42

Just nu..
Hej ifrån cykeln. Ska börja lägga in morgon cardio nu! 


2014-02-23
01:15:25

Kvällens




2014-02-22
11:58:43

Axelpass
Jag vaknade upp utan halsont, HALLELUJA!

Och efter en vecka med mycket stress och lite sömn så tänkte jag sova ut idag, men icke.. Mina små blå slogs upp 07.40 idag och det fanns ingen chans att de skulle slå ihop igen. Så tidig frulle i soffan blev det och ett axelpass på gymmet!

En bra lördag med andra ord!


2014-02-21
19:31:59

Kalkon&Mozarella pizza.
 

2014-02-21
16:41:03

Ofrivillig vila..
Jag har känningar i halsen, och vill inte stressa fram något.. så vila idag och hoppas det släpper tills imorgon! Kvällen kommer spenderas i soffan, jag är ensam hemma och ska bara ta hand om mig själv samt baka pizza med blomkålsbotten.

Receptet är ifrån deffrecept.se

Blomkålsbotten
125 gram blomkål
1 ägg
1 äggvita

Tomatsås

200 gram krossade tomater
1 vitlöksklyfta
färsk basilika
salt & peppar

Topping

50 gram tunna skivor av kalkonbröst skurna i strimlor
1/2 Mozzarella med låg fetthalt

2014-02-21
09:31:26

Getting there
Skönt med en dags vila. Vi gick ut på en promenad efter att jag kom hem igår och va ute ca 1h. Handlade lite för jag skulle baka. Kokostoska kaka till mina kollegor, och fika bröd att ha hemma. Tycker det är kul att kunna bjuda på när man får gäster. Så fixade jag matlådorna till dagen också.
 
Vet inte varför men jag älskar att stå i köket. Det är så stort och fint så man dras till det. Tycker det är en mysig sysselsättning. Och har så bra flyt i det. Det rullar bara på och blir så bra resultat. Har inte bakat något innan inprincip men tror för att det är att jag inte förväntat mig att det ska gå som jag förväntat mig.
 
Idag är det träning med Ann-Sofie, ska bli kul att ha en up check. Känner att jag gått ner i vikt för att skinnet hänger inte riktigt med. Sen blir det bara hem och mysa Richard och Lindsay.
 


 

2014-02-20
21:51:57

Stress, stress och åter stress.
Jag har insett att jag måste sluta stressa.. Jag stressar till skolan...Jag stressar till gymmet... Jag stressar på gymmet.. Osv.

Men idag var det baksida ben!!! Som alltid favvopasset. Startade med utfall i smithmaskinen, forsatte sedan i smithen med sumosquat, raka mark med hantlar, glutepress, glute extender, legcurl och avslutade med vader. Sen som grädde på moset så övade jag lite teknik med frontböjen efteråt!

Sitter nu och letar protein, ingen aning vad jag ska köpa.. Det är fasiken en djungel av pulver.

2014-02-20
11:30:53

vilodagen
Nu är vilodagen här igen. Skönt, känner att det behövs vilas. Just nu sitter jag och tuggar mina tuggumin för att protein andedräkten inte ska döda folk. Helt seriöst.. den vidrigaste efterdoften. Man kan inte rå för det men blää. Har blivit beroende av tuggumin. Blev armar igår och följd med 20 min cardio. Helt okej pass, armar känns som det hjälplösa passet typ. När det är stopp så är det..
 
 
Så glad för min matlåda idag. Kött stekt i olivolja, vitlök med massa goa sockerfria kryddor, potatis och massa grönsaker. Hehe pratade med min kollega om det förut. Att jag är så barnsligt förtjust i potatis. Helt överlycklig att jag får äta det. Känns som en diet med godis som är bra för dig. ÄLSKART!
 
 

2014-02-19
18:19:40

Uppladdning..
Nu sitter jag här igen, och laddar inför challanges passet.. Ska dit innan och köra lite biceps tänkte jag!


2014-02-19
08:44:00

Junk
Hej! Robot mode nu för tiden. Inga selfies på gymmet hehe. Så proppat nu för tiden. Här omdagen var alla mortions maskiner tagna så fick ta cykel. Behövde ifs göra det med men usch va tråkigt det är.

Igår var det ett rygg pass med chins, lats drag, ned drag, och rodd. Rygg är väldigt skönt men tyngt. Speciellt när det krampar i underarmarna. Glömde ta mig mina straps in och orkade inte hämta dom så fick knipa ihop. blev 20min crosstrainer efter det.
 
Lite kontigt men jag drömmer att jag äter junk hela tiden, att jag bryter mitt schema. Och nu några dagar efter lördagens chat meal märker jag verkligen vad allt det man stoppar i sig gör. Min mage mår inte alls bra. Och söndagar är värst. Då är jag helt socker sjuk känns det som. Men det går över efter söndag. Det är bara att hålla sig.
 
Jobbigast är inte det söta, bakelser och sånt på jobbet. Vilket dom har VARJE dag. Utan att inte äta Richards goda mat. Han gillar att laga mat och exprimentera. Och vi båda gillar samma, starkt kött oftast eller kyckling.
 
Exempel, vi hade planerat att gå ut samma dag som vi ska på Avicii. Men jag vill helldre äta hans mat på lördagen istället för att äta på restaurange. Så god är den!!
 
 
 

2014-02-18
19:36:16

Dagens..
Passet idag vet jag inte hur jag ska förklara.. Omotiverad, trött och min ljumske är inte borta än.. Kanske aldrig försvinner, verkar så iallafall!

Startade med uppvärmning på cykel, frontböj där jag förövrigt fick ont.. benpress, benspark, sittande legcurl samt vader. Som jag sa, jävligt omotiverad och förbannad att inget gick som jag ville..
Nya tag imorgon..

2014-02-18
09:44:35

Dream physic
 

2014-02-17
21:38:00

Jag har funnit den.. HELT UNDERBAR
Peanut Butter Supreme, jag älskar jordnötssmör och denna var så jäkla god.

2014-02-17
14:24:03

Träningsvärk och den ständiga hungern efter styrkan
Hej, god dag, god eftermiddag?
Oavsett, trött i huvud och kropp men passet igår..HERREGUD, kanske är mycket för världen men för mig.. 80kg 5x5 i mark. Sån jäkla träningsvärk idag! Körde hantelrodd, samt rodd i maskin med tre olika handtag och tre olika vinklar. Nervös för nästa vecka då jag ökar till 90 kg i marklyftet.

Idag ska är det bröst, mina små kycklingfiler måste få jobba lite de med!


2014-02-17
09:08:43

Drömmar och kyckling
Satan i gatan va trött man är. Satt hela buss resan hemmifrån till stan och blunda. Sov 10 min extra nu vilket oftast inte gör saken bättre för mig. Och igår somnade jag på soffan i 40 minuter runt 18 tiden. Så blev rätt sent igår.
 
Lördagen blev tidig vilket jag älskar. Städade hemma och tränade ett benpass runt halv 1 tiden. Så skönt att vara där och det knappt är folk! Måndagar är ju värst, så mycket folk och alla "ska komma igång". Efter gymmet så blev det en visit hos en min vän Nicole. Pratade lite innan hon skulle ut med the gang! För mig blev det en lugn ensam kväll hemma. Bakade pizza åt mig själv och tittade på sex and the city 2. Somnade på soffan och låg där till jag fick ett sms från richard att han va påväg hem. Och då kröp jag ner i sängen.

Söndag sov vi längre, åkte och kollade på en handbolls match i torvalla . När vi kom hem så gjorde Richard iordning en hel kyckling åt mig. Med lite flingsalt, viltlöks klyftor, paprika krydda, peppar och olivolja det blev så sjukt gott och tilllåtet! toppades med ris och guacemole, gjord på kvarg spis kummin och paprika krydda.
 
Hade lite små tråkigt så ställde mig och bakade drömmar. Tycker det är så sjukt kul att baka, att ha hemma att bjuda folk på om man får gäster. Men som vanligt så äter jag inget själv. Luktar mest hehe.
 






 

2014-02-16
10:36:20

On the train..
Oj, internationell.. 

Sitter iallafall på tåget och laddar inför mitt ryggpass med Fredrik & Viktor!! Eftersom att jag inte väger mig av den enkla anledningen att jag tycker den bara ger mig onödig ångest de dagarna jag känner mig nere så är det skönt att jag börjar se och känna utvecklingen på ryggen. Samt att det blev ett extra glädjerus när min bästa vän som jag alltid tränade med förut (som förövrigt har världens finaste kropp som utvecklas sjukt mycket) säger att det verkligen syns under vårt pass i fredags.   Idag blir det rodd med tre olika handtag samt tre olika höjder. Tar satans bra och sen negativa chins, sen så klart börjar jag med mark också!! 

Efter ett träningspass i Åre, för typ ett år sedan!  

2014-02-15
23:00:34

Vilodag och lördag!!
Förutom för hjärnan och ögonen.. 

Tog mig ett varmt bad och slappade av efter 8 timmars pluggande! Imorgon är det mark igen. Ska bli kul att öka i vikt. 






2014-02-15
07:23:29

Tuppen
Uppe tidigt. Precis kört Richard. Nu blir det snart vägning och sen blir det amino syror och frukost på det! Ska fixa och dona här hemma innan det drar sig till gymmet.

 Igår vart biceps och triceps 20min cardio. Sen blev jag hämtad och vi åkte förbi och hämtade ut ett paket i bb. Mina nya aminosyror har kommit. Sen kom vi hem och där väntade en bukett på mig. 



Haha igår sent på eftermiddagen drog loise på jobbet fram ett skinnställ som jag fick testa. Sjukt varmt men kul hade vi! 


2014-02-14
13:02:47

Yum



2014-02-13
22:24:40

Om inte min ljumske tar mitt liv så gör...
... allt plugg det. 

Min favorit dag och mitt favorit pass idag.. Baksida ben och röv. mmmm.. 




2014-02-13
20:05:30

Sjukt nöjd


Blev ett grymt Ryggpass med cardio20 minuter. Helt slut och svettas som en gris efteråt. Gick förbi uthämtnings stället och hämta mina grejer! Nu blir det bakning. Tänkte vara lite snäll mot kollegorna. Det är ju alla hjärtans dag imorgon 


2014-02-13
13:45:35

.





2014-02-13
08:38:15

Tigther
Fick ut ett bra axelpass igår följt av löpning 10min och sen bytte jag till crosstrainern 10 minuter. kände att det va lite knas med knäna. Ska köpa nya skor nu. Behövs verkligen. Glöm inte att skor är en färsk vara!
 
Var så fruktansvärt trött igår på dagen så jag bestämde att jag skulle sova redan efter 21:00 tiden igår. Sov som en bebis från 21:30 till 05:50 imorse. Idag blir det ett ryggpass. Håller på att jobba på mina chins i chin maskinen. Målet är att göra 10 rena med kroppsvikt. Tror jag max kan gör en.
 
Så kul att se hur musklerna börjar synas efter min rena kost, och hur all fett blir mindre. Blir bara roligare och roligare att gå och gymma.
 
 



2014-02-13
08:25:33

Går jag framåt eller bakåt?
Jag körde challanges igår med jäkligt mycket mjölksyra i benen, squathopp med vikt och direkt efter jägarvila.. Det tog är helt stum i benen idag. SKÖNT. Alla hjärtans dag imorgon och jag har "ät-vad-vill-mål".. Ska fira med bio med min bästa vän! underbart, dagens träning blir ruuumpa! Men först skola och tal inför klassen. 

 

2014-02-12
09:12:00

Dagens mål


Det här är anldningen tilll att min väska är stor och full. Mellis, lunch, Middag och efter träning. Som tur är blir man avbelastad med burkar på eftermiddagen. Tyvärr så innehåller inte sorbetburken glass utan samma sak som i lådan bredvid. Axel pass på schemat idag, Rätt så taggad.
Precis ätit mellis shake + 15g mandlar
äter hela tiden, hungrig hela tiden.
 
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

2014-02-11
22:09:46

Alltid hungrig..
Jag äter som en gris, men är ändå hungrig konstant.. Vilket kan bli jobbigt i längden när ångesten kickar in, det börjar med ont i huvudet sen kommer trycker mot brösten och sen ångrar jag vad jag precis ätit.. Och det behöver inte vara ett onyttigt val, det kan lika bra vara en skål kvarg med en klick jordnötssmör. Ibland klarar jag själv av att tänka förbi den och ibland måste kroppen hjälpa till.. Då kan det bästa vara att gå och lägga sig en stund, saken är den att mat behövs, mat är energi, energi att orka plugga, att orka ett träna ett tungt pass. Kontentan av det hela är att MAT är bra och då bra mat är vad som behövs.. 

Dagens middag efter ett benböj med mera och bänkpress-pass. 


Mosad sötpotatis.. mmmm 

2014-02-11
13:19:20

Feeder
Idag blir det vila för mig. Trött och mensvärk. Ska hem till en av mina underbara sponsorer Sandra! Det ska bli vaxning av hela benen. Sen ska jag hem och umgås med vovven. Tänkte baka något, vet inte varför men tycker det har blivit så kul att baka. Funderar på matbröd eller någon kaka kanske. Vet inte om jag har blivit feeder eller något, för jag äter aldrig något av det själv.

Kom precis tillbaka frånmin lunch, Kalkon potatis majs och kvarg. Så underbart. Blir mer potatis ett tag. Ris har varit med längre tid nu så blir en liten paus.

2014-02-10
21:00:49

Axelpass och äggfis
Vart har all motivation att ta kort tagit vägen, inga roliga bilder att dela med mig av längre. 

Nåväl, ett axelpass har hunnits med idag i all stress. Skulle inlett passet med militärpress tänkte jag, men alla stänger var upptagna och jag var för ivrig att börja.. Så axlarna blev för trötta för att orka ta i så mycket jag vill. Tänkte nämligen ha full fokus på militärpress men får bli på onsdag. Annars gick allting fint och jag hade bra kontakt. Middagen när jag kom hem var gudomlig!!! Lax, ris, brocolli och ett kokt ägg.. Mmm.. 




2014-02-10
19:11:19

Pisspass
Inte alls roligt pass idag. Trött, mycket folk och bara omotiverad. Glömt matlådor och eftertränings snacksen. Allt har varit sämst. En posetiv sak, fick ett uppmuntrande sms från Ann-Sofie ang bilderna hon bad om. Ser tydligen tightare ut nu! Wohoo! 

2014-02-10
08:15:00

Out standing
Går kvällen blev matlådor och ett armpass. Följd av hopprep 20minuter. Upp imorse och åkte tidigt, Richard kunde börja senare så vi sam åkte. Bara det att när vi kommit till sköndal så kommer jag på att mina glasögon ligger på vardagsrumsbordet hemma. KLANT. Kom till jobbet 5min försent. Hade räknat med att börja 07:30. Men ingen skada skedd.


2014-02-09
14:40:40

Gos






Förmiddags mys, ska fixa lådor nu sen blir det gym. Körde in Lina vid 11 tiden och sen förbi kollegan med 6 Maine coon kattungar som jag gosade med en stund! Så fina

2014-02-09
13:49:17

Marklyftet är på g
Rygg-söndag.. 

Startade upp passet med marklyft, 70kg  5x5 i arbetsset. Körde uppvärmningen med 40kg. Jag ska öka varje vecka nu tills hundringen kommer upp. 

Latsdrag bakom och framför samt rodd och avslutade med lååååång stretch! 

2014-02-08
21:47:07

Rygg passet







63,9 kg blev det på vägningen, ca 0,5kg i veckan blir det. Ätit en mysig middag med kusinen Lina, Mamma Richard och Tim. Richard har lagat mat sen 14.30 som vi åt vid 19.00 tiden. Körde ett bra rygg pass med Lina idag, blev en cardio på 800 m rodd med hopprep 500m rodd hopprep och 300m rodd hopprep. 

2014-02-07
13:39:53

Mitt mellis idag, snart igen woho. It's friday!



2014-02-06
19:04:20

Ruuuuumpa
En bra träningsdag, trotsade min trötthet och gick iväg till gymmet ändå. Började passet med frontböj och vågade lägga på i slutet, ljumsken kändes bra & jag var uppvärmd. Körde raka mark och ökade i vikt där med, tröttheten försvann rätt snabbt. Helt underbart! 

Eli motiverar mig något enormt just nu, jag ser inte scenen någonstans än men önskar att jag känner att mer muskler finns där snart så jag känner mig redo att ta klivet! Jag är glad att få vara med på hennes första resa upp och kommer heja på henne hela vägen! 




2014-02-06
13:40:00

Robot mode


jobbar äter tränar och sover. Mina dagar nu för tiden. Men det ger något. Får uppdeteringar av andra att jag blivit smalare. Imorgon har det gått 1 månad med kost upplägget. Och på måndag har jag 40v kvar till lucia. vilket innebär ca 5 månader diet och sen blir det extrem ätning.

2014-02-05
14:34:00

.

2014-02-05
08:53:00

Alltid finns hemma, & favoriterna just nu.
Avocado Ett knippe ca 5 avocados
Riskakor (oslatade) 25 riskakor äter jag på en vecka
Tonfisk
Kalkon 1pack
Ris (basmati) små mängder
Hallon 1 pack
Kvarg 1 500g tror jag
Blåbär
Lätt mjölk 1 2liters pack
Mandlar 180g
Äggvita på burk
Gurka
Majs  
det tjock skrivna är det jag äter mest och så mycket jag förbrukar på knappt en vecka
Igår blev det ett bra arm pass. Gick väldigt snabbt och körde min 20 min cardio. Fick igång intevallerna igen, Vill variera löpning, crosstrainern, rodd och spinning. Men hatar att ro och cykla. Cyklar man kan man inte sitta efter. Och ror jag måste jag sitta kvar och vänta på att kunna stå upp. Men ska ta mig ann det också. Cardio över lag är ingen favorit. Ibland kan det vara skönt med intervaller går snabbt och effektivt. blev en solning efter det. Solar nästan aldrig men nu när Richard jobbar sent så passar jag på att lägga mig i 10min efter cardio.





2014-02-05
07:27:28

.
Grattis i efterskott kära blogg kompanjon/ kusin <3 


2014-02-04
22:17:48

22 år och bröst-dag!
Ja, idag har jag haft en jäkligt stressig dag.. Skola, träna och sen snabbt hem för att göra i ordning allt för alla som skulle komma förbi idag. Jag skulle bjuda på en fin sallad, mammas lasange och sen en liten pinocciotårta till efterrätt. Jag åt som en gris av lasangen men tårtan kändes så fel att stoppa i munnen. Den ingår inte i min plan. Men jag tänkte ju att jag firar så en liten bit blev det. 

Dagens pass var bröst, jag började med snebänken som kan vara det ostadigaste på länge. Måste få upp styrkan i mina bröstmuskel alltså. Pinsamt svag.. Men annars ett bra men stressigt pass! 

2014-02-04
14:28:00

.
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se
 

2014-02-04
08:19:00

Mys
Igår hade jag min vilodag, drog en sväng förbi fitnesslifestyle och köpte ett par nya byxor. Trodde dom va i äkta jeans, men det är leggins. väldigt bekväma, men jag hoppas dom inte blir fnasiga.  Efter det så drog vi vidare till kungshallarna och åt på kalori. Åt exakt som jag ska ändå, 150g kött, 150g grönsker 50g potatis. gott och enkelt.
 
Idag är jag taggad för gymmet. biceps och triceps som står på listan. Antar jag delar den rutinen med alla andra killar på gymmet. Ben är ju det ända man aldrig behöver oroa sig för. Richard jobbar sena passet så blir nog solning på det.
 





2014-02-03
21:18:34

Benpass
Morgonen började med ett benpass med frontböj, benpress, legcurl och benspark. Allt gick bra, avslutade med dropset i bensparken. Imorgon är det min birthday, samt ett bröstpass.. Och jag har en "cheatday" imorgon! 


2014-02-03
08:19:00

Trött tjej
Vägningen i lördags morse blev på 64,6kg.
Kul när sambon påpekar att man blivit smalare och att det ger resultat.
Idag är det vilodag. Ska träffa en vän och äta middag på Kalori, ska bli intressant.
  
Ränkande precis ut att jag är inne på min fjärde vecka clean eating. Känner så skillnad i kroppen. Vill bara till gymmet och kötta. Just nu kryper det i kroppen på mig. Konstigt nog så har jag ingen träningsverk, körde ett hård ben och rump pass igår med andra övningar för att inte bli van och chocka kroppen.
Vi får se, Mr träningsverk kanske dyker upp senare. Han är så välkommen.
 
 
 
 

2014-02-02
22:13:08

Upp och ner, ner och upp.
Ja, söndag och som de flesta söndagar var det rygg på schemat. Marklyft halva passet, jag är uppe och nosar på hundringen.. Men kommer inte så långt, hjärnan sätter stopp. Så nu kör jag repetitioner och ökar 10 kg varje vecka. Så får vi se om den spärren kan släppa. Annars så äter jag bra, inget fusk.. Trots två kalas i helgen med massa hembakt. Äter min questbar och är nöjd. Problemet med ljumskarna är en inflammation i ligamentet.. Ta det försiktigt i böj och sådant som är påfrestande så ska det läka ihop.. 

2014-02-01
13:32:09

Helg pass
Inte så mycket batterier men körde rygg och mage följd av crosstrainern hann sola och fixa mig. Nu är vi på Richards match. Sen blir det ett besök hos pappa. Igår vart det axlar 20 min cardio. 




2014-02-01
08:25:20

Vilodag
Idag är det vilodag, jag har supermycket att plugga så ska ta tag i det idag.. Annars så var jag så sötsugen igår, Karin fyllde 45 och familjen var bjuden dit för kalas. Börjar med smörgåstårta.. Jag hade med mig tonfisk&ris, och sen kom fikat.. Aldrig varit så sugen som igår, jag tog en cinnimonroll questbar istället..