onourwayup.blogg.se

2014-09-25
18:55:00

En liten liten bild.

2014-09-25
07:06:17

Challange&rygg, med lite avslutande pepp.
Ledig från skolan igår och ett ryggpass fick starta dagen, ett ryggpass som inte innehöll mark för min svank börjar göra ont.. Men roddar, latsdrag och chins fick de bli med variation på grepp och stänger. Gick upp och strecha och träffade på en tjej som kommer ifrån Tierp som i somras tävlade på Tammer. Ett peppande samtal från henne och jag har lite mer motivation för att kämpa mig igenom denna svacka. 

På kvällen körde jag challange hemma i Tierp, var min mor som höll i passet så då var jag tvungen att supporta henne. 

2014-09-24
12:12:23

check ups
Jag är verkligen en person som behöver andras vetande vad det gäller min resultat. Annars så "skäms" jag inte för mina misstag som jag egentligen blir besviken på. Som att jag inte vill göra personen besviken. Nu har jag ätit det jag ska sen i måndags. Och är inte alls sugen på något annat än att äta nyttigt nu. Idag är det vila som gäller!!
 

2014-09-23
07:03:25

Susanna "tasty-health"
Vilken kvinna, om man får säga så. Hon har som jag haft ätstörningar en gång i tiden och igår skrev hon ett inlägg om synliga magrutor och annat om låg fett %. Jag har lite spöken som den senaste månaden varit mer som demoner ang min kropp och fettet. Det gjorde mig glad att läsa det hon skrev. Kolla in det! 

2014-09-22
21:22:19

Måndag.
Hej, nu var det längesen jag skrev några rader här. Mitt humör är inte de bästa och allt går numera i slowmotion. Träningen går inte så bra och jag blir mer och mer frustrerad över det. Ljumsken ger sig inte och kroppen känns trött. Benpasset idag kördes mer på rutin än något annat. Jag vill ha ett jävligt bra pass helst nu. 

2014-09-22
09:39:00

I know
Dålig uppdatering ska inte bli en vana. Idag startar jag om min kost. Nu ska jag skära mig. Haft lite lamt nu och ska ner på 60-61 kg igen. Mår bättre med strikt kost och känner mig "sexigare" med mindre kilon. Dra på sig en fest blåsa och kunna le när man ser sig i spegeln. Thats a great feeling. 
 
 

2014-09-18
09:36:34

Dagen efter.
Oj, ett benpass gjort, ett axelpass och ett armpass gjort sen jag skrev sist. Alla tre pass har varit bra, riktigt bra. Benpasset gjordes dessutom efter jobbet och blev hur bra som helst. Igår efter jobbet så fick jag massage av duktiga Kevin, dock masserade han nog ut något för idag var halsen tjock när jag vaknade så vilodagen flyttas tills idag. Kevin som också han tränar och tävlade sin första tävling för två veckor sedan med sin tvillingbror snacka träning i 1,5h och motiverade mig till att inse att en högre växel måste läggas in. Kosten måste ökas om det är uppbyggnad jag vill fokusera på nu, och för att en pallplats ska vara i min ägo efter min första tävling lär jag bygga lite mera. Jag är inte riktigt där än och ska jag vara örlog har motivationen flackat på senaste och jag har eller jag tvivlar på min förmåga att pressa mig 120% när jag kör själv, När axlarna vägrar växa så blir jag ledsen och spökena kommer. Men jag känner att det är fullt fokus som gäller nu. Inget fjant med maten, det är ett cleant kcalöverskott som måste införas och jag måste sluta lura mig själv.

2014-09-16
11:36:46

Armpass med trevlig sällskap
 

 
 
 

2014-09-16
09:37:00

Dagens bild.
 

2014-09-15
21:16:46

Lite energi, ja tack!
Trodde jag skulle vara orkeslös efter möte med projektgruppen tidigt imorse och jobb.. Men icke, mitt benpass gick jäkligt bra och människorna på gymmet gjorde mig ännu mer motiverat till att ge det lilla extra. Starka människor motiverar mig!! Benpasset som jag trodde skulle vara det sämsta i världshistoren tidigare idag blev ett rätt bra pass med låg vikt på fronten pga av ljumsken och tugna raka mark. Älskar den darriga känslan nu efteråt!! 



 

2014-09-15
08:25:37

Helgen
 
 





 
Blev en mysig helg i Falun med lite träning och fix. Brun utan solning, naglar och hår fix. Idag blir det ett arnmpass

2014-09-12
13:53:00

bilder sen senaste dagarna
 
Hahah... höll på att glömma skriva. Men fick hem mina maroccoonoil produkter igår och mitt hår älskade det! Helt sjukt bra! och om man kolla min utväxt så ser man mina sanna färger haha..usch
 

Har inte tränat sen i Tisdags. Vilade Onsdagen för att göra naglar. Igår så svullnade mitt ben upp efter lite konstig belastning antar jag. Jag tror det va mina squats som gjorde det. Jag brukade ha de problemen förut innan jag använde smith maskinen. Idag åker jag till Lina i falun. Vi får se hur dagen blir men förhoppningsvis så hinner vi köra ett pass!
 
Slutar strax. Mamma ska plocka upp mig och sen bär det av mot dal-masarna!

2014-09-12
12:44:16

Taggar inför mitt lilla rump-pass



2014-09-11
15:40:00

Om jag vill så låt det hända
Just nu är jag smått omotiverad. Har ont i höger knät idag.. Har redan sen tidigt ställt in passet. Jag ska iväg till Falun och träffa kusinen  imorgon med min mamma imorgon. Jag vet att vi motiverar varandra grymt mycket. Men samma sak med kosten just nu är lite samma. Klart jag vill och jag vet vad jag bör äta. Men jag känner att jag har inge brottom och om jag vill äta något så är det okej. Jag har det här som livsstil. Jag verkligen älskar det och skulle bli helt förstörd om jag vaknade en dag och hade tröttnat på det. Jag har svårt att acceptera att jag träna väldigt mycket och kan äta om jag vill. Men jag dömmer mig själv. Inte ångest utan mer att som om jag gör något dumt.  Ville bara skriva av mig verkligenheten att jag är inte en super kvinna utan jag har mina svackor, och ibland går det inte som man tänkt (beroende på nivå. Innan jag tog mitt beslut vad jag en robot.För där gör jag mitt bästa). Men det är okej om du mår bra av ditt eget val...
 
Jag åt en marabou nyss.. den smakade fantastiskt och jag ska ha lingon månaden jag hoppat över i 4 månader nu så jup.. my reality. Monster coming up. But I can handle my crazy
 
 Och Tack Felica!! För att du gav mig namnet på övningen efter min jätte dåliga förklaring på övning. Jag är verkligen ur dålig på att berätta historier eller vägbeskrivning .. Haha alla i min familj som står ut och nu ni!

2014-09-10
10:41:55

Ben pass
Ben passet blev bra igår. Körde annorlunda övningar som exempelvis vanliga squats. Tycker de är så tråkiga.. Brukar köra i smithen men den var tagen.
 
Super sets på alla par!! :)
Squats 10x3
sumo squat 10x3
-
Raka marklyft 10x3
Raka böj* 10x3
-
Vet inte vad maskinen heter men du sitter i gynstolen och pressar in och sen bytte jag till ut.
4x15 för varje övning
 
Mage och hem och bakade!
 
*raka böj- Har jag skrivit för att jag inte vet vad övningen heter. Skivstången på axlarna och böj överkroppen framåt. Håll ryggen rak. Det här ska kännas i baksida av låren framförallt och i rumpan.
 

2014-09-10
08:27:51

Sockerfria peanutbutter cups
Satt igår och funderade på recept och blev så sugen på att göra det här när jag kom hem så här har ni.
 
 
 
Forma degen till "mynt"

erfekt så slipper man kladda. efter det första lagret med choklad smält. Lägg i myntet. Jag personligen hatar att kladda så jag ställde på 4 formar till efter dessa smält och hade i det som ska bli toppen av härligheten. Efter det så tog jag en tesked och hällde på chokladen över mynten.
 
Resultatet ska se ut ungefär såhär.
Ställ i frysen 15minuter sen är det färdiga att servera. Perfecta till kaffet eller vid socker suget kommer.
Nästa gång jag gör dom ska jag nog bara använda 80gr Choklad.

Mynten 379 kcal
protein: 12,16
kolhydrater: 7,78
Fett: 12,38

Mandelmjöl 40gr
Jordnötssmör 20gr
Äppelmos 20gr

Choklad 100g 480 Kcal
15 gr kolhydrater
9,5gr protein
20gr fett

8 st 154 kcal per cup

2,70g protein
2,84g kolhydrater
4,04g fett

 

 

2014-09-09
21:34:37

Chokladpudding, mmm nya beroendet.
Sitter i skrivandets stund och äter mitt nya beroende. Chockladpudding, äggvita som blandas med casein. Topping är jordnötssmör och hallon, åh herregud va det smakar bra!

Axelpasset imorse var jäkligt bra, svagare i militärpressen än vad jag brukar med körde lättare och fler reps och vips så var dem rackarna trötta redan efter några set. Imorgon är det dags för ett challange-pass också, så jäkla kul!


2014-09-09
11:51:00

Pulled pork, teast from heaven.
Min lunch hela veckan! älskart
 
 
Nyttigare pulled pork
1/2 Gul lök
Ca 2 dl Pepsi max 
1 Äpple
Salt
Peppar
Olivolja
Salladslök
1tsk Sambal olek
1msk Ketschup stevia
1 pressad vitlöks klyfta
 
Ställ ugnen på 175 grader
Smörj gjutjärnes grytan med olivolja. Rensa köttbiten på all fett du inte vill ha och sen salta och peppra köttet ordentligt. Hacka löken, äpplet, lägg hälften i botten av grytan, plasera köttet i och lägg resten av det hackade på köttet. Häll i Pepsi och ställ in i ugnen.
Ta ut köttet efter 4,5 timmar och ha i ketchup, sambal olek och pressa vitlöksklyftan över. Nu bör du kunna dela köttet lätt med två gafflar. Fördela köttet så det ligger så jämt som möjligt och ställ in i 1,5 timme till.
 
Färdigt att servera!
 
 

2014-09-09
08:04:05

Rygg pass
Ryggpasset igår blev bra.
Lats drag bakom huvudet
Lats drag
Peckdeck maskin (tror jag den heter)
Repdrag
 
Sittande vad maskin
 


Idag blir det ben. Har en ny övning jag ska köra. Ska börja ha med system kamera till gymmet om det blir ett pass på helgen när man är relativt ensam på gymmet och någon som kan hjälpa. Tycker bloggandet blir mycket roligare när man har bra material.
 

2014-09-09
07:53:00

Stevia sötad Äppelmos
Skala, ta bort stjärnhuset, koka äpplena, häll av vattnet och mosa eller stavmixa.
Tillsätt Askorbinsyra för att moset inte ska blir brunt. Jag tillsatte 2 msk stevia.
Längtar tills jag kan använda det till bakning, det är så kul att använda fräscha färska varor
Ca 250 kcal Totalt
 
 
 
 

2014-09-08
20:13:29

Ben
En hel helg har gått och jag har kört jättetråkiga pass. Ingen energi alls och känner mig piss-svag. Enda positiva var Fredrik som var mitt sällskap! 

Idag kördes ben och efter gårdagens matintag som bestod av både en pizza och glass så var energin ganska härlig men jag är fortfarande inte riktigt hundra i förkylningen så blev lite lägre energi men ändå bra energi!! 





2014-09-08
13:40:48

Super simpelt
rensa bären
Tillsätt stevia strö
Låt koka upp ca 10 min
Värm glas burken på 100gr i ungen för längre hållbarhet. Sätt på locket (da)
 
Jag hade ca
300gr lingon
1dl Stevia
Enkelt klart på 20-30 minuter. Burken innehåller totalt 218kcal

2014-09-08
09:33:00

Bröd
 
 
Brödet är bakat på
1paket jäst
2 dl vetemjöl
5 dl grahamsmjöl
2 dl havregryn
1/2 dl olivolja
750gr kvarg
90gr torkad frukt
1 rivet äpple
 
Ett ägg för pensling och valfri frön/nötter ca 15 gram
Om man räknar med att får ut 20 skivor på en limpa innehåller brödet ca 135 cal per skiva bröd.
Hela brödet innehåller ca 2700kcal
 
värde per skiva
3,8gr Protein
11,4gr Kolhydrater
5gr Fett
 

 

2014-09-07
18:49:11

mys helg.
 

2014-09-05
09:59:00

Endorfinerna jag behövde.
Vad ska man säga, idag kände jag mig kry nog att bränna av ett armpass på gymmet. Har varit feber och halsontsfri i ett dygn och det är bara näsan som spökar lite. Trots ett rätt långdraget pass, mycket vila och kanske inte de tyngsta vikterna så är mitt humör nu efteråt helt sjukt. Upp för trappen till lägenheten kom jag på mig själv dansandes, nu sitter jag och sjunger.. Helt underbart!

Sen att mina spöken säger att alla muskler är borta och jag är skitfet bryr jag mig inte alls i.
Bjuder till och med på en bild från idag, med en svälld mage och allt. 

2014-09-05
09:29:00

Kosten
Har märkt att jag tilllåter mig själv mer "fusk". Även om det inte är dåligt så kan det bara vara annorlunda. Tex Riskakor och jordnötsmör på riskakor & proteinbars. Vet att jag gått upp i vikt nu och att jag antagligen kommer gå upp lite till. Har ingen aning om vad jag väger. Har ingen lust att veta heller. Känner mig nöjd med spegel bilden så vikten tänker jag bara veta om jag ska upp nå något resultat och behöver veta att det går rätt.
 
Just nu känner jag bara att undvika sockret, fruktsocker (om jag inte har sockersug, kanske skulle kunna tänka mig använda äpple som sötning. Men än sålänge har inte frukt varit lockande) mjöl produkter och laktos. Jag äter mer lätt produkter om jag ska använda något. Testade stevia ketchup, och kan rekomendera det!! Smakar samma som vanlig ketchup.
Men fortfarande lagom portioner.
 
Matlådorna idag är ris och kalkon bacon med plommon tomater. Något jag inte heller skulle ätit är kalkon bacon. mycket salt och druv socker. Men proteinrikt. Så är enkelt att steka snabb låda och slänga ihop om man inte har mycket tid.
 
Ingelsta kalkon finns inprincip i alla butiker

2014-09-05
08:29:00

Protein snack
Allt du behöver. Beroende på vilka bär du använder så kan du ha mer eller mindre stevia. Jag hade lite för lite. Ställ ugnen på 175 grader.
1 helt ägg och 2 äggvitor
Blanda ner hela keson. 1msk Stevia strö. Rekomenderar ännu en till om du använder hallon
Smörj formen med någon typ av olja eller fett. Jag valde kokos.
Häll över smeten. Låt stå i ugnen 40 min gärna så det får en fin färg. Jag hade min på lägre grader och höjde sista 15 minuterna. Eftersom att det är bär i botten blir det ganska mycket vätska. Så man behöver inte vara speciellt nogrann med tiden.
 
 
Körde axlar och bröst som sagt igår. Kommit på att jag kör alltid superset. Tycker om när jag har hög pump och blod fylld så det svider i muskeln. Kom hem och gjorde mitt snack. Äter ju oftast ägg men kände för att göra något annorlunda.
 
 

2014-09-04
09:15:26

Teenage mutan ninja turtles
Igår blev en mysig kväll. Jag bestämde mig för att äta pyttipanna, stekta ägg, ketchup, rödbetor och knäcke macka. Gudomligt. Blev en bio på heron city. Turtles, sådär tyckte jag. Inte dålig men mer för åldern 12-15 ich. Lite barnslig. Blev en sprite zero och några godis bitar. Helt perfekt kväll. Så mysigt att ha do stunderna i vardagen som totalt bryter mönstret. Idag är jag tillbaka i gymmet igen och det är axlar/bröst på listan.
 
 

2014-09-03
14:49:07

Som ett brev på posten..
Jag vaknade igår med taggtråd i halsen och dagen bara gick utför.. Feberkänslorna smög sig på mer ju längre dagen gick, gick både i skolan och jobbade de två sista stängningstimmarna igår så kroppen fick inte vila sig mycket och det resulterade i dagens fortsatta läge. Att inte kunna träna sätter igång allt för många ingångar för hjärnspöken hos mig, jag har en sten i bröstkorgen som inte vill ge med sig och allt jag vill göra är gråta. Känner mig och har känt mig "stor", "vattning" och "äcklig" ett tag. Det är ord som snurrar i min hjärna och ger mig nästan som en zombie-liknade sätt att vara. Går i dvala och stänger in min i bubblan där bara jag är och mina dumma tankar är. Jag trodde inte jag skulle kunna få återfallstankar för jag är så mycket starkare än så, jag älskar mitt liv. Min träning och allt runt om, men när mörkret smyger sig på är de svårt att tänka förbi dem.


2014-09-03
11:28:29

Mellis

Barnsligt hur glad jag blir över god mat eller snaks. Kokt potatis är ju en favorit framförallt. Idag blir det torsk med kvarg och vitlök med potatis till lunch. Och middag blir hemma. Annars äter jag den vid 16 tiden så jag får i mig innan träningen. Funderar på kalkon bacon. Vi får se. 

Det blir antagligen bio ikväll. Ska bli så mysigt. 

2014-09-03
08:33:47

Ben
Blev ett okej benpass igår. Körde vanliga squats. Brukar göra sumo eller annats där jag kommer ner längre.
Squats 3x15
Benpress 4x12
Utfall 3x15
Bäckenlyft på halv boll med ett ben 3x12
Situps på hallv boll 3x20
Raka marklyft 3x15
 
 
Slutade runt 4 så va hemma från gymmet 30 min innan jag brukar. Richard hade gjort matlådorna, ja jag har helt klart världens finaste sambo. Och sen kollade vi på filmen Draktränare 2. Jag älskar täcknat.

2014-09-02
08:24:00

ego time
 
Drack en celsius innan träning. And it made the trick. Jag reagerar grymt bra på celsius när jag ska träna. Annars blir jag illamående och svettas. Men jag kan verkligen få ut ett tungt långt pass med det i systemet. Sprang in mina nya skor med intervaller också. Dock har dom en annan sula än vad jag är van vid så dom trycker i fram i fötterna och så jag får kramp i vaderna. Ska inte snöra dom så hårt idag så kanske det blir bättre.  Mina nya bhar sitter som smäck också. grymt sköna!
 
Efter passet så gick vi hem till Mamma och Tony. Mormor var kvar i sthlm så hann träffa henne innan hon åker idag. Blev massor av mysigt prat och bubbel vatten för mig. Fick även en jätte söt tavla och biljetter till Lady gaga som jag önskat mig.
 
 

2014-09-01
19:33:03

Bloggtorka
Liten bloggtorka från mitt håll, omotiverad just nu till allt. Trött konstant och energin är inte hög, men jag kör mina pass. Jag står där och pressar mig genom viktern, men den platån som infunnit sig är jobbig. Man ser inte vad som händer om de ens hänt något.. Känner mig stor som ett hus, men om jag är det.. Vet inte.. 

Men jag kommer igen, starkare än innan. Ska försöka ta mig i kragen angående mina inlägg och få till några fler än jag fått den senaste tiden. 

2014-09-01
07:08:00

Örebro

Helgen i örebro var jätte mysig. Trotts att det var tråkigheter som drog oss dit. Var på begravning i fredags. Jätte fin. Efter det fortsatte vi med god mat och minnen. Resten av helgen var vi bara i örebro. Har fuskat en del med kosten. tyckte det va värt det efter 9 månader strikt och efter mitt beslut med att inte tävla så är jag inte lika hysterisk om fett massan.  Men nu startar jag om med nyttigare kost pga min kropp som inte alls är van vid allt gott.Har kännt mig som en ballong hela helgen. Vi har bara promenerat genom örebro och tagit det lugnt. Gick förbi parken och kollade när panetoz uppträdde.
 
Igår va vi hemma redan 12:00. Så skönt att ha dagen hemma också. Vi åkte till länna sport och handlade lite och sen willys. Resten av dagen kollade vi på sons of anarcy åt tacos och bara låg i soffan.