onourwayup.blogg.se

2014-07-31
20:15:00

Snapshots.
 

2014-07-31
19:13:27

Ass burn



Förstår mig inte på folk. Jag har tränat och druckit protein shake och är mer hygienisk än hälften av alla som reser med sl.. Ugh, så vidrigt. 

Körde ben pass idag och lite mage. Helt slut. Blev en ny sjukt rolig övning som jag velat testa. Helt kär och passet flög förbi. Nu ska jag hem till min älskling och mysa ner oss i soffan till en film. Bjuder på en visning av mina nya byxor! 


2014-07-31
11:02:08

Margret Gnarr, vilken inspo.
 

2014-07-31
10:18:00

Fullt upp.
När jag inte äter, tränar eller jobbar så sover jag. Eller ungefär så ser mina dagar ut nu förtiden, igår hann jag inte mer än sluta jobba så var jag tvungen att cykla hem för att preppa mat.. Sen var det dags att sova i princip.. Men på morgonen hade jag ett bra ryggpass, bra kontakt i latsen. Jäkligt skönt att få till det nu! Marken dock.. känns inte nå bra alls längre. Idag var det armar och bröst, och det var ett pass jag bara ville ta mig igenom, inte de roligaste muskelgrupperna då jag känner mig rätt svag i dem. Och det är ju en anledning till att verkligen ge allt på de passen men idag fanns inte ork. Värmen hindrar min skönhetssömn dessutom. Men man ska inte klaga!


2014-07-31
09:37:22

Mellis
Hej! Sitter på jobbet nu ska snart äta mellanmål. Blev en pw på 60min 6,5km. Så typiskt att jag tänkte ja nu ska jag gå snabbt vilket jag gjorde och sen råkade jag pausa en bit på promenaden så det saknas några minuter på run keepern. men så skönt när jag gick ut så började det sakta regna och sluatde med att jag kom hem inprincip helt blöt hehe. Aldrig varit så glad över regn. Har sovit som en gudinna inatt.
 
Apropå en bra dag, idag är det ben!
 

2014-07-30
21:47:22

Godnatt
Min allmänna pissigt dag slutade med ett schyst avslut. Som ett hån och lite ironi så gick skon sönder. Men det är väll en sån dag. Ska sova nu, ska upp på min pw imorgon. Tur att man inte gick till gymmet idag. Hade man antagligen varit ännu surare. 
Random bild

2014-07-30
11:13:53

sl..
Kul att jag tog mig modet imorse att ta klackat men smart nog så tog jag med mig ballerina skor. För när jag kom till spånga så missade jag bussen och fick ta en annan och gå i värmen. Jag bytte skorna innan promenaden. Nu har jag dom på mig igen. blir trött bara av tanken att gå till bussen när jag slutat haha. Men jag ska fan bli så van att ballerina skorna är obekväma!
 

2014-07-30
08:48:00

Varning.. Hud
Satan va varmt det är nu. Igår när jag tog mig till gymmet trodde jag att jag skulle svettas igenom mina kläder.. Fullt med folk och ingen air condition. Tur att man typ har allt i tränings väskan så ett matlåde lock fick agera solfjäder. 
Ett axel/bröst pass + cardio. Richard hade också tränat så han plockade upp mig efter jag gymmat klart. Hemma övade jag lite posering. Har kännt mig så svullen i kroppen, inte alls kul. Igår när jag poserade och fotade så känndes det bättre. Att jag faktiskt kommit väldigt långt. Och för att bli så van som möjligt med posering och klackat så ska jag börja ha mer klackat till vardags.
 
måste fixa bikinin. Dags att ta in den och sy till den så att den passar som smäck. Just nu får jag vika och grejja. 
 
 

2014-07-29
10:17:04

Kalorifritt lyx.
Nu går jag inte på någon deff, utan äter på jäkligt mycket men en lite godare krydda att ha på maten
kan innehålla jäkligt mycket salt och i vissa fall lite socker. Men igår när jag spanade runt så fann jag en tjej som tipsade om en popcornkrydda ifrån USA som innehållsförteckningen var kanon på. Åkte iväg och köpte igår och testa på mina äggvitor i morse, och jag dog. Bokstavligt talat var den helt underbar..  Här är hennes inlägg med tips om användingsområden och hennes utvärdering om de olika smakerna. Jag köpte Nacho Cheddar och den får 5/5 av mig! haha 
 
http://sofhie.shapemeup.se/2014/01/21/kalorifritt-lyx-tips/
 
 

2014-07-29
10:07:36

Tisdag.
Ja, igår storhandlade jag för kommande vecka eller två med min fina mamma. Jag inhandlade dessutom ett par svarta tajta short åt mig, behövs nere i bastun.. Och de invigdes idag påa axelpasset som faktiskt kändes jäkligt bra! Militärpress, sidolyft, stående rodd med hantlar, axellyft framför med stång och två övningar för baksidan som förövrigt idag kändes bra. Kontakten kändes med lätta vikter och högt antal reps.

2014-07-28
21:33:27

Rygg vader och cardio





2014-07-28
14:45:21

Måndag.
Oj, mitt pass i morse går kanske till historien. Jag åkte dit med noll energi och var nära på att stanna hemma pga av mitt humör.
 
Jag började dagen med att gå ut och gå innan frullen och där gick de utför, jag var orkeslös och benen var inte snabba och när magen brände sådär härligt och jag mådde illa insåg jag att hungern var på g att ta över. Efter ätit min goda frukost som tog slut för snabbt så cyklade jag till gymmet. Tänkte att passet skulle bli de värsta benpasset någonsin och var så otaggad, men efter tunga bensparkar så piggna jag till. Fronten kördes med paus idag vilket kändes sjukt bra. Tror jag stod och böjde i 30 min, 10 set tror jag att jag kanske fick ihop, tappade räkningen där ett tag haha. Men uppvärmningen var med bara stången 2set och 15reps, sen ökade jag vikten men gick inte över 35kg idag då jag kände att få syra var roligare idag. De raka marken var också stört roliga idag stod där och nötte 8 set både lätta och tunga. Där emellan kördes benpressen, utfall, glute extender och vader. Avslutade med 10min gång i 7ans lut med 6,5km/h på bandet och svettades som en liten gris. 
 
 

2014-07-28
13:47:00

Helgen
Pw imorse. Lite fredags klädsel
Hello flexing face! Dags att bli av med fettet snart. 
 
 

2014-07-28
09:28:07

NPC Sacramento Figure, Bikini & Fitness Superstar Seminar

2014-07-27
10:52:56

Tackar för allt.
Jag har kommit in i en period där trots att jag är så jäkla nöjd med vart jag kommit ändå känner någon form av besvikelse. I onsdags när jag intog bikinimode och skulle sola och bada så var formen inte som jag önskar och motivationen till cardio är lika med noll. Jag har ökat matintaget men det är inte det som gör mig besviken, utan att jag tror trots mitt otroliga psyke. Efter allt jag varit med om gjort mig till en sån stark person fortfarande ser fel prioriteringar. Jag har sluppit ångesten ett bra tag nu, men jag har svårt att lägga mitt fokus på det som är bra och lägger gärna ner mer på det negativa det som jag jobbar för 24/7. Med mitt matintag med min träning och med allt annat omkring. Jag behöver någon som skakar om mig och säger det jag behöver höra. Och jag vet inte ens om det är möjligt.. då jag själv inte vet vad jag behöver höra.

2014-07-27
10:34:54

Att flyta bort.
Igår "sov" jag ut och började jobba tidigare än vad jag brukar så passet igår gjordes på eftermiddagen och det ångras surt. Jag hade redan jobbat 6h i hetta och kom ner till något som kan liknas en bastu. Huvudet funkar liksom inte i sådan där värme. Så gårdagens axelpass går inte till historien och jag gav liksom upp igår, tog mitt pick och pack för att åka hem och dricka pepsi max hela kvällen istället.


2014-07-25
10:39:11

Rumpisen
Jag vet en övning som är ren och skär hatkänsla för mig, UTFALL. Hatar utfall, förstår inte de roliga i det. Haha nog om det.. Idag var det ben&rumpa, men något känns inte okej i min kropp. NOLL ENERGI ena dagen och jättemycket energi andra. Måste kanske sova ut på söndag, inte ställa klockan osv.. Försöka sova så länge jag kan!

2014-07-24
22:00:00

Värmen



Biceps triceps  och mage blev det idag. Så sjukt varmt ute. Förstå mig inte fel, älskar bra väder. Men det är så kallt på jobbet så jag går i långbyxor. Och att komma ut i 30 grader i jeans är ingen toppen känsla när man ska åka med sl i en timma. 
Har precis ätit mina ägg och ett glad pepsi Max. Nu ska vi kolla på snuten i Hollywood. Haha älskar Axel.

Natti natt imorgon är det vilodag! 



2014-07-24
19:54:29

Biiiicci och triiiiici
I natt sov jag som en kratta, värmen och en öm punkt i ryggen gjorde det omöjligt. Men armpasset var jäkligt bra trots dålig sömn, supersetade och fick till bra kontakt i både biceps och triceps. Gårdagens ryggpass har givit mig träningsvärk dessutom! Jippi. 





2014-07-24
10:21:55

bilder
Halloj! igår var det ett benpass som stod på schemat. Inte så mycket roliga övning men blev rätt nöjd iallafall. Front Squats
Leg curl så jag höll på att spricka
Rakamarklyft
kale kick med gungningar
benperss
 
 
 

 
 
 
 
Gick upp 04:40 idag med och tog en pw. Så skönt att komma upp i den friska morgon luften och solen som ligger lågt mellan träden. Sovit som ett barn inatt. Kunde åka med Richard igår efter jobbet så jag hade det smidigt med bilen till gymmet. Åkte och handlade lite till helgens middag. Fixade lite matlådor också. Torsk, ris och ärtor. Mums! Fläskfilé potatis och ärtor med lite majs och avocado! Nu ska jag äta mitt mellis jag längtat efter sen 08:00 imorse. Shake och nötter yum
 
 

2014-07-23
10:26:00

liter vis
Är inne på min 3 liter idag.. Har ju druckit några glas hemma också innan jag gick. Tack vare fun light kan jag hänga med vätske mässigt. Är fortfarande het i kroppen sen promenaden. Har ätit frukost och mellanmål är faktiskt redan hungrig.
 
Jag och Richard brukar säga att jag är egentligen värsta tjockisen. Jag har verkligen ett svart hål i magen! Och om jag kunde skulle jag sleva glass varje dag i veckan. Har en person som jag verkligen tycker har en bra förbränning. Jag missunnar ingen denna guds givna gåva. Men Heidi Vuorela har så sjukt hård och tight kropp och äter ändå inte speciellt strikt.(Om man utgår från hennes instagram heidi_lady)
 

2014-07-23
08:53:17

Onsdag, ryggläge i solen och rygg på gymmet.
Jag är fasiken en vandrande zombie.. Jag är så trött i både kropp och knopp, idag är det ryggläge i solen då jag är ledig från jobbet och dagen till ära så utlovades en av de varmaste dagarna på denna sommar idag. Ikväll blir det rygg på gymmet dessutom!  Jag ska försöka att INTE bränna mig igen idag.. 
 
 
 
 
 

2014-07-23
06:30:23

Mysigt mode


Powerwalk check! Sitter på bussen nu påväg till jobbet. Gick upp vid 04.40 och  körde cardio 45 minuter.. Känner verkligen av att systemet är igång. Det brinner i kroppen även fast jag duschat kallt. 

Idag är det legday!  Ska bli skönt att kräma ur benen. Hoppas man inte är helt slut efter jobbet och att dagen rullar på. Brukar somna på tåget påväg till gymmet ca 30 min. 

Glöm inte att följa på instagram. Uppdaterar mer där elinorcmolander

2014-07-22
21:45:54

Back
Rygg mage och cardio 


2014-07-21
18:09:27

Ingen träning

Mår sådär.. 

2014-07-21
10:39:43

jobb
Börjat jobba idag.
Ännu en nykomling. Idag har vi lite bank ärende, och sen blir det ett ryggpass!
 
 

2014-07-21
10:33:24

Vad händer med mig.
Igår, på min vilodag så valde jag att cykla till Gävle Strand och satt i solen vad jag tänkte bara skulle bli i nån timme blev tre timmar, och jag är rödare än rödast idag. Mina axlar hettade hela kvällen igår och att sova var svårt, ser inte något bättre ut idag och att lägga stången på axlarna i frontböjen gjorde så jäkla ont. Men men , är huvudet dumt så får kroppen lida. Jag valde att unna mig lite/mycket glass igår.. Det enda jag kan tänka på såhär när jag väljer att unna mig något gott, BEN & JERRY. Idag känns kroppen tajtare och min energi är på topp. Dessutom så har jag bestämt mig att öka mitt dagliga matintag ännu mer för att verkligen bygga nu, 120% fokus på att bygga tills jag får en coach som säger något annat.


2014-07-20
09:37:43

Söndag.
Jag har vilodag!! och är ledig, så skönt! Gjorde mig en riktig proteinbomb till frulle idag, omelett med keso&casein (igen) med mandlar. Jag älskar den, sänker värmen och lägger på en tallrik på slutet för att få en lite krispigare botten på det hela också.. REKOMMENDERAS STARKT. Caseinet och ägget smälter i munnen och ger en liten form av smakorgasm. Idag ska jag bara njuta av att vara ledig, tror Macke kommer upp och umgås med mig idag. Hoppas han vill vara i solen, skulle kunna tänka mig sitta vid gävle strand och "fika"!


2014-07-19
11:26:36

Fruskot


Frukost, nu bär det av till Drottningholm hundö. Ikväll blir det grillkväll med vännerna. 



2014-07-18
23:36:15

Garderob






Gym sällskap idag av min fina vän linnea som vill ha min hjälp med träningen. Axlar och bröst pass var det på schemat och 20 min cardio check! 
Hjälpte mamma på jobbet när hon rest bort över helgen. Hemma nu och har städat och fixat här hemma. Bland annat organiserat i garderoben. Blev lite roligare nu med den nya tillökningen 

2014-07-18
10:48:00

EUFORISK & SVETTIG
Euforisk samt svettig klev jag ut från gymmet idag, hela jag var alldeles skakis efter mitt benpass idag. Så jäkla glad för ett pass med bra energi, senaste dagarna har varit lite jobbiga pga min huvudvärk. Men dagens pass var guld, stående legcurl, sumosquats, utfall, omvänd "gynstol", raka mark med hantlar, gluten bridges, squatjumps med vikt och vader som avslut. Nu är det dags för jobb hela dagen och ikväll tänkte jag bara dö i soffan.
 
 
 
 
 

2014-07-17
22:06:32

Benpass check



Sumo squat
Leg extendior eller vad den heter
Kabel kicks
Bäckenlyft
Raka marklyft med gung 


2014-07-17
19:25:00

Ledig dag.
Gårdagen bestod som sagt av jobb men för att frångå mina tråkiga rutiner i soffan så tog jag, Rebecka och Anna till Söderheimska för att mysa i solen och där satt vi hela kvällen. Kollade på människor, pratade och sen träffade vi på grabbarna ifrån Tierp. Supermysigt och jag landade i sängen strax efter ett i natt.

Vaknade lite senare idag och insåg att det var klarblå himmel så jag körde ett pass på gymmet, ett armpass med lite mage som avslut. Tog mig hem och drack bcaa för att ta av mig tajtsen och drog på mig shortsen och träningskorna och tog en promenad i solen med AVPOD i lurarna. Stannade när jag hade gått 5km lagom vid Gävle Strand för att bara njuta av solen ett tag. Låg på en bänk och solade innan jag gick hem för att laga lunchen för dagen, sen kom den tillbaka... HUVUDVÄRKEN. Har ett sånt tryck över skallen som inte vill försvinna, har varvat att ligga i soffan och sängen för att försöka få bort trycket, sov kanske 2 timmar sammanlagt idag på dagen men trycket vill inte försvinna.

 

2014-07-17
16:34:16

Hår

Något nytt och annorlunda. Gillar den jätte mycket. Vad tycks? 

2014-07-17
12:02:16

Längtat till benpasset!


Powerwalk med den här tokan. Fått i mig gröten packat alla mål och påväg ut till Gålö havsbad. Ikväll blir det ett benpass med Linnea. 

2014-07-16
19:59:06

Byxdress!

Nu får inte rumpan växa för då får jag sy till den här sötnosen 

2014-07-16
11:31:31

Vila

Vilodag som ska spenderas ute i skogen . Vi ska kolla om svampen har kommit än eller kanske kan få tag i mer blåbär. Plockade 5 liter blåbär förra veckan som jag har på gröten varje dag, mums! 


2014-07-16
10:28:29

Lite rygg..
Ja, gårdagen bestod av jobb och spring och huvudvärk.. Det var ett sådant tryck i mitt huvud igår. Tror det hade med trycket i luften att göra, så fort det ligger åska i luften så får mitt huvud ett eget liv. Så när klockan slog 19 så dansade jag happy dance, tog mig inte mer än nån sekund efter middagen var uppäten innan jag låg i soffan med fötterna i högläge och huvudet tungt på kudden sedan låg jag där tills klockan slog caseintime och lika så sleepmode. Vaknade piggare idag än vad jag gjorde igår, och taggad på rygg.


2014-07-15
23:50:19

Stenhårt

Biceps triceps med mamma idag. Nu ligger hag i soffan och kollat på draktränaten med mina finisar

2014-07-15
18:23:50

Middag
Vi har spenderat dagen i Drottningholms parken med Lindsay och alla andra hundar. Nu sitter jag med min mat och väntar på att mamma ska jobba klart så vi kan åka till najaden :) 


2014-07-15
09:47:43

Behöver sooova
Jag är så jäkla trött på morgonen nu, trots mina 8h sömn så är det svårt att öppna ögonen när klockan ringer.. Men kämpar mig upp och gör iordning min frulle innan sju varje morgon! Lika så innan mitt axelpass denna morgon, jag har dock lite ont i bröstryggen som känns av när jag andas. En naprapat-tid vore något tror jag, men körde passet ändå och det kändes bra! Tog mig tiden att strecha ut nacken och foamrollade ryggen innan jag åkte hem. Nu sitter jag och klurar på vad jag ska käka för mellis på jobbet idag.

2014-07-15
08:20:14

Igång
Ryggpass igår 
Chins 
Latsdrag
Neddrag
Enarms rodd
Mage
Vader

Ska bättra på min mage och vader nu, så ska slänga in vader ganska ofta. Minns min första PT.. Haha han vs inte soeciellt impad av mina vader.  Fixade lite mat efter gymmet och kollade på filmen Reacher. 

Nu ligger jag i sängen och ska snart gå upp och ta min pw innan frukost. 






2014-07-13
08:30:00

Välbehövlig vila..
Tänkte igår att jag skulle sova ut, men det ville inte kroppen tydligen vaknade halv sju av mig själv.. Dock tänkte jag att att gymmet skulle få vänta tills efter jobbet och sagt och gjort så packade jag träningsväskan och mina måltider. Trodde gymmet skulle vara tomt en lördagseftermiddag när solen äntligen var framme men det var proppat, det extra pluset var hunkarna som annars inte är där samtidigt som mig halv 8 på morgonen.. Lite ögongodis är aldrig fel. 

Kvällen skulle bli mysig och jag tänkte mig ett långt kvällsmellis i soffan framför en bra film.. Men nej, jag somnade i soffan och vaknade upp sådär 3h senare. Så när jag vaknade i morse i sängen så var jag lite i chock att jag ens tagit mig ifrån soffan, men är man en hard working woman så är man trött tydligen. Så vilan idag kunde inte komma lägligare.. Och ändrade idag mitt vinnande koncept emot en ny frulle, omelett på 1 helt ägg och 3 vitor med lite keso på samt chiafrön på. Det bästa av allt var dock min klick casein och mandlarna på sidan om.
 

2014-07-11
20:47:44

Rädslan att misslyckas.
Något jag ofta tänker på är att misslyckas, tänk om jag inte kan bygga muskler som jag vill.. tänk om min kropp reagerar som en påse med bajs på en tävlingsdeff..tänk om jag kommer sist.. tänk om en skada hindrar mig från att följa mina mål.. ja listan kan göras lång. Jag är rädd för att misslyckas och jag känner att jag funderar för mycket på vad andra tycker och hur andra ser mig eller tycker om mina val. Vilket egentligen är helt ointressant men man vill ändå få bekräftelse. Jag älskar att se mina axlar poppa fram eller se hur benen blir större och att känna mig starkare och se framgång i vikter. Det är allt som betyder något. Att jag får göra det jag älskar och har hälsan i behåll det är allt.

2014-07-11
16:09:27

Väntrummet

Väntar på älskling som är inne på akut kiropraktor idag.. Stackarn 

2014-07-11
09:18:55

ojojoj...
Att köra ett pass klockan 7 på morgonen tänkte jag skulle bli orkeslöst och ett riktigt pisspass.. Men tvärtom, energin var på topp och svetten rann! Mitt ben&rumpass idag var riktigt bra, kände hur röva darrade när jag gick upp för trappan till lägenheten, kul att jobba 8h med att springa och gå upp för en lång trapp. Jag undrar hur mycket man bränner på en dag på jobbet, det skulle kunna vara kul att veta. 
 
Passet som kördes idag blev legcurl med lägre vikt och högre reps så det brände på riktigt bra,  djupa sumoböj med kettlebell, omvända gynstolen, bulgariska utfall, cablekicks, glutebrige och raka mark. 
 
 

2014-07-10
13:53:24

Benpass




5km löpning och ben mag pass
Squat 15x3
Squat upp på tå 15x3
Mage 
Kick back mes gummiband 15x3
Mage
Raka marklyft 15x3


2014-07-10
10:03:00

mor'n mor'n
Idag var det ingen god morgon... vaknade knappt av mina hundra larm idag och när jag väl tog mig upp så gick jag i dvala. Standard frukosten intogs och segare än segast tog jag mig till gymmet för arm& ett halvt bröstpass.. Andra halvan kör på lördag.. Kunde äntligen göra en hel pull-up där jag drog mig över hakan.

Sitter och tittar på mitt nya favoritprogram nu, Leila bakar. Allt ser så jäkla gott ut! Idag gör hon blåbärsbullar... 

2014-07-09
21:10:10

En lång onsdag i juli.
Dagen ryggpass går då inte till historien, bra energi men inget gick som jag ville... 80kg i market kändes dessutom tungt vilket gjorde mig ledsen..

Sen har jag nu exakt varit hemma 40 minuter sedan vi låste dörren på jobbet, alla skulle kolla på just skor idag och mina starkare fötter dunkar just nu. Så min matprepp blev uppskjuten tills imorgon när jag har mer tid hemma. Jag vill gärna ha mina 8h sömn och då är det läggdags runt tio som den tant jag är haha.


2014-07-09
18:05:17

27 graders träning


Joggade 2,5 km och använde gummibandet
Biceps curl 
Axlar
Rygg 
Mage
Ett ganska blandat pass. Va så otroligt varmt så åker nog dit tidigare imorgon och springer längre 


2014-07-09
10:14:04

Abs on the way!

Drar iväg sen och tränar i ett spår med min familj 

2014-07-08
22:47:19

Dagen i bild




Lite bilder på kvällen. Nu sitter jag och kollar på fotboll med älsklingen.. Japp då vet man hur mycket jag älskar honom för jag ogillar fotboll rätt mycket. 
Imorgon ska vi iväg till bergbys löparskor och träna lite. Fortsätter kvällen med fanta zero ägg och läkerol! Trevlig kväll 

2014-07-08
21:56:00

Bortförklaringar...
När jag pratar med nya bekanta eller andra vänner om min träning så säger många "Skulle vilja kunna träna som du men..skulle jag aldrig ha tid" eller "jag har inte tid, jag har barn". Jag börjar bli less på att höra det, har inte jag tid så skapar jag mig tid.
 
Jag planeringar mina dagar ganska bra och därför hinner jag med allt jag behöver... Jag som aldrig varit en morgonmänniska, älskat att sovit och ofta prioriterat det framför mycket går nu upp tidigt för att hinna träna innan jobb och skola för jag vet att efteråt kommer jag vara död. Istället för att komma med bortförklaringar så kan man lösa problemet, så enkelt är det. Berömde en man igår på gymmet då han flera gånger har tagit med sin son på 3 år till gymmet. Sonen sitter och kollar på ipaden eller är vid pappans sida hela passet och han är inte den enda som tar med sig sitt barn till gymmet. Han berättade då att detta är det andra barnen han har med sig på gymmet och det är aldrig några problem..

Så summan av kardemumman, glöm bortförklaringarna och planera din tid så hinner du med allt som ska göras under de 24h vi har innan de nya 24h kommer.

2014-07-08
17:37:06

Halojsan


Bär det av mot byn! Ska köpa ägg läsk saft och tuggummi. Har solat hela dagen 

2014-07-08
11:00:01

Morgon mys


Ätit frukost, fick precis ett mms av mor som tar hand om våra blommor hemma och hämtar paket!! Längtat hem lite nu hehe. Fast mest till gymmet 


2014-07-08
10:55:41

en tisdagsmorgon i Juli
Vaknade av kramp i benen i morse, träningsvärk. En udda känsla att vakna till men ändå så jäkla fin. Jag klev upp och tänkte att jag skulle variera min frukost lite så rörde ihop en chiapudding med lite kvarg och jordnötssmör. Att frukosten är det bästa målet på dagen gör bara det hela bättre, ändå var det en jäkligt trött Jenny som satte sig på cykeln och tog sig till Gävles bästa gym. Haha jag som testat så många.... Ändå. Jag älskar Inshape. Axelpasset idag kändes bra, min högeraxel hänger med bättre sedan Peter knäckte till den.

6 set militärpress, 4 set drag till hakan med hantlar, 4 set sittande sidolyft, 4 set axellyft framåt avslutade med två övningar för baksidan. Supersetade 3 magövningar dessutom på slutet.

Nu sitter jag här i soffan och väntar på att käka lunch innan jag drar mig mot jobbet och säljer skor.

2014-07-08
00:13:26

Godnatt



2014-07-07
19:00:00

Snapshots.
1. bild från gårdagens morgonpw.
2.3.4 bilder från efter dagens pass. 
 
 
 
 
 
 

 
 

2014-07-07
18:45:01

Överallt





Varit i Ockelbo idag och gjort ingenting för det fanns ingenting att göra där.. Sen åkte vi till axmar och kollade i slotts parken och bland ruinerna. Jätte vacker plats! Hade med mig mat och Richard åt på trödjes pizzeria. Nu är vi hemma på holmen och bara tar det lungt. Jag hör lite prep av mat och ska lägga pastans och dricka fun light! För övrigt ett bra sätt att hålla kost, tuggummi och läkerol för söt sug! Riktigt bra. 

2014-07-07
11:57:41

Direkt ifrån handduken
Igår mös jag med Eli och grabbarna ute på ön, låg och solade. Snackade framtiden och när solen hade slutat hettat så åkte vi till fastlandet och tränade lite. Eli postade passet igår såg jag! 

Dagen idag började med mitt älskade benpass, energin från helgen sitter i än. Ökade ännu mer i benpressen idag toll och med, avslutade med en 8a 120kg. Startade på 75kg och stegrade uppåt. Blev sedan upphämtad av mamma och Elsa för att åka och sola och bada såhär på min lediga dag! Tog med mig body& en bok jag lånade av mamma där alla olika muskelgrupper beskrivs och olika övningar finns med. Så nu ska jag planera nya upplägg..




2014-07-07
09:26:31

Godmorgon
Ätit min gröt och lagt mig på bryggan för att jobba på brännan. Ska fortsätta på avpod för lite inspo. 


2014-07-06
23:21:18

Solskens träning
Trött efter dagens pass. Körde med Jenny. Så mysigt att hon kom hit! Vi båda är ju uppväxta med sommarlovet här sen vi va små så visade henne lite vad vi fixat på ön. Sen blev det ett bra pass
Dragon walk i nedförsbacke
Dips 
Intensiv löpning runt huset 2 varv
Fällkniven
Så körde vi från 12 reps och neråt. Men springer alltid 2 varv och avslutande med 5. Tog en visit till grann stranden och lekte med Lindsay och sen blev det dusch. 
Haft kanon väder sen i tisdags så vi har fått lite färg 


2014-07-06
18:08:07

Varvträning med Bästa teamet




2014-07-06
16:17:35

Lunch och morgon formen




2014-07-06
10:32:14

Godmorgon!

Har precis ätit frukost på bryggan och nu ligger jag och solar! Om c 2 timmar kommer Jenny på besök så ska vi köra ett pass senare under dagen! 

2014-07-06
10:20:00

Himmelriket, gårdagen, cheatmeals.
Jag brukar kunna få ångest av att äta utanför min "ram" bara för jag känner att jag ibland kan få mina gamla hetsätningsvanor tillbaka. MEN jag försöker jobba bort det, och hur gör jag inte det på ett bättre sätt än att utsätta mig för det? 
Jag har suktat efter ben&jerry-glass och igår efter middagen på bryggan så slog jag i spiken, middagen som för övrigt satte mina smaklökar i en trans, jag vill gifta mig med den där smörstekta rödtungan. Och såsen, riesling&hummersås.. ÅÅÅÅÅ GUD. Jag och hela sällskapet dog, alla satt och dreglade efteråt, jag hade turen som fick mormors halva fisk dessutom, en hungrig brutta satt på kanten. Stort + till storleken på fisken på en vanlig portion. Jag hatar det med lite finare restauranger, storleken på maten på tallriken brukar kunna vara alldeles för liten och man går alltid där ifrån hungrig. Men inte där, kanske 150g fisk, vi var ju ett stort sällskap så vi fick två stora skålar med pressad potatis till dessutom så vi fick så vi klarade oss. Men det var inte nog för Jempa, jag beställde så klart extra rotfrukter på sidan om.. Gammelmormor som satt bredvid mig viskade lite lätt, "det är bra att du äter ordentligt gumman, jag tror på dig" älskade mormor..

Nu ska jag ut till stugan!! Kramas med Eli och så vi tänkte köra lite HIIT i solen, ska försöka komma iväg så snabbt som möjligt då solen tydligen lyste utan moln idag. Bröst på gymmet ikväll dessutom. Energin som gårdagens efterrätt i soffan hos mamma har givit mig... mmm
 
 
 

2014-07-05
14:11:14

Besök



2014-07-05
07:35:56

Jag och morgonens bästis.
Idag är det axlar och mage, sen direkt hem för att åka och jobba! Dock är det lite lyxigare efter jobbet idag, vi ska fira min gammelmormor som fyller 85år på Furuviksbrygga och jag ska inte ta med mig nå matlådor denna gång. En fri middag som kommer bestå av något smarrigt från fiskmenyn.

2014-07-04
10:52:33

BEEEN!
Åh, min energi idag på passet!! Några små ord ifrån en okänd man på gymmet idag gjorde min dag, han kommenterade att jag alltid var på gymmet och han var imponerad av min träning. Att jag körde tugnt och hade byggt bra massa, vid detta tillfälle kan jag skryta med att jag avslutade benpressen med en 8a på 120kg. Då hade jag kört 4 set innan med 15reps på 75kg, 12reps på 95kg och 10x2 på 110kg. Jag känner laddad till tänderna på att börja öka i frontböjen också. Men jag skulle gärna vilja ha någon med mig då som kollar så rygg och allt håller sig. Ökar sakta men säkert..  
 
 

2014-07-03
23:22:00

Fiske, arbete och massor av mys




2014-07-03
16:18:43

Stor handling i Gävle




2014-07-03
09:31:50

2 juli
Igår drog sommarkväll i Gävle igång och pappa och co var uppe i gävle för furuvik med mosters små tjejer, så efter storhandlingen igår så tog jag mig in till stan igen för att möta upp dem en stund!
 
 

2014-07-03
09:28:05

Två hektiskta dagar.
Det två senaste dagarna har varit otroligt hektiska.. Jag i tisdags efter jobbet stressad&hungrig som ett djur skulle låsa upp cykeln men nyckeln ville inte funka och jag råkade dra den lite sne....Så det var bara att knata hemåt utan cykeln och förbannad över att klockan var 19.30 och jag inte kunde ta mig och köpa ett nytt lås så visste jag inte ens om cykelns lås kunde knipsas upp av någon... 2h senare kom jag hem med en cykel... och en bultsax.. jag löste det och sängen hade aldrig lockat så mycket som då efter 8h jobb och 2h letande och stressande fram och tillbaka... Aja, nog om det!

Jobbar ju hela veckor nu och igår drog rean igång ordentligt, det kändes av... Springande upp&ned, fram&tillbaka.. Ett långt jäkla konditonspass mina arbetsdagar. Idag startade dagen klockan 06, på gymmet.. Ett armpass klarades av och tröttheten var inget problem.. Inte mina handleder heller idag, så skönt när jag körde bicepscurl. Mina dips går också framåt, känner mig stark men då jag är sne i hela ryggen så känns det inge bra i ena axeln. MÅSTE FIXA DEN SNARTAST. Min mamma är fasiken bäst, ställer upp osv. Kör mig och storhandlar, LOVE HER!


2014-07-03
01:09:58

Semester







2014-07-01
09:43:45

Första juli.
Vi är inne på andra halvan av sommaren, och vilken jäkla sommar... Nu har jag bara gjort en av 10 veckor på jobbet men satan va skönt att det varit dåligt väder.. Mycket kunder och dagarna går fort. Jag föll tillbaka igår... Redan i söndagskväll kände jag av andra sidan av halsen. Gick på träningen en dag för tidigt. Men igår låg jag och sov hela dagen, jag var ledig och det kändes skönt att veta att kroppen fick återhämta sig ordentligt. Åt citroner och drack te.. Idag är det jobb som gäller och hoppas på en snabb dag då jag är trött som tusan..