onourwayup.blogg.se

2014-06-29
14:14:49

SÅDÄR JA.
Dessa två dagar trots besvikelsen över att inte kunna träna så känns det idag som att det behövdes. Jag hade sån energi idag, synd att jag var tvungen att ta det försiktigt.. Körde med pulsklocka för att se att pulsen inte rusade iväg. Fick ändå bra pump på passet och det kändes bra efteråt.. Längtar tills benpasset imorgon!

2014-06-28
18:59:37

Ännu en dag av vila..
Jag känner fortfarande av halsen, samma lilla känning som tidigare men vågar inte ge mig iväg idag och dra på mig något värre än vad jag har just nu så vilar idag också.. Sitter i soffan med mjukiskläder + morgonrocken över och har sedan jag kom hem från jobbet powernapat nån halvtimme medans tvn stått på med Draktränaren på. Tröstshoppade Body också som jag tänkte läsa ikväll.. Kanske kan dämpa min vila-ångest..

2014-06-28
09:02:26

Still going strong?
Tänkte igår ännu en gång att jag skulle vakna utan känningar i halsen, dock är det ytterst lite fortfarande.. Men vilade från träningen igår men mina 8 intensiva timmar på jobbet igår hjälpte nog inte till med återhämtningen.. Dock så hoppas jag på att jag idag när jag kommer hem känner mig bra i halsen då ingenting annat förkylningssymtom finns.. Så jag kan köra ett lugnt pass med pulsklockan och se så att jag inte kommer upp i för hög puls annars måste jag vila en dag till ifrån träningen.. Dock sitter jag här påpälsad med smink och finare och obekväma kläder, en timme tills jag ska stå i butiken glad och hjälpsam.

2014-06-27
21:07:00

komplex....
Som jag skrivit tidigare, jag är lycklig och nöjd med mig själv och jag är inte perfekt... men även jag har komplex. Min mage, jag har så länge jag kan minnas trots ätstörning haft lite mera "hull" på magen än vad jag tycker den övriga kroppen har. Vilket jag även vet stämmer och antagligen är något som går i generna hos min släkt.. Jag är ju inte på någon diet ännu vilket jag hoppas kan få bort den lilla bula.. Hittade massa bilder i arkivet från olika år när jag var sjuk. Alla med olika kroppstyper, när jag hade bullimi upplevde jag mig själv som vätsig och större... Men som sagt, man var blind där och då... Men vissa bilder vill jag inte ens se och ännu mindre lägga upp pga av hur ont i hjärtat jag får när jag ser dem. Man ser liksom "döden" i ögonen på vissa bilder. Så sorgsen.. 
 
 
 
 
 

2014-06-27
09:17:05

fredag.
Jag har gått hela veckan och klagat på låg energi och tänkte att det kunde bero på jobbet och att kroppen inte är van med den aktiviteten. Igår efter min rast på jobbet började jag känna av halsen, men tänkte att lite te och tidig sänggång kanske kunde ta bort det då det bara kändes av ytterst lite.. Fortfarande känningar idag när jag vaknade, men jag klädde ändå på mig träningskläderna när jag vaknade och tänkte "lite varmt honungsvatten kanske kan hjälpa" efter frukost och antal glas varmt vatten senare satt det där lilla fortfarande i så gick och la mig igen.. Dagen till ära var det ben&bröst, mitt favoritpass... Men jag tänker att jag ska vara smart denna gång, jag vilar idag.. Är det bra imorgon kan jag köra passet då + axlar som är lördagens pass. HOPPAS HOPPAS!!

2014-06-27
08:45:40

Bättre
 
Är på bättringsvägen nu. Fortfarande tjock i halsen. Ska någ starta träningen förstigtigt nu när semestern börjar. Ska bli så skönt med semester nu. Vaknade imorse och tänkte fredag.. önskade mig mer ledigt än en helg, och kom på i samma stund att jag är ledig i 3 v nu. Himelsk!! På lördag åker vi upp till ön igen. Får se beroende på vädret hur lnge vi är där. Sen rör vi oss mot Gulleråsen till min mormor och myser där uppe.

2014-06-26
13:46:45

Lunch
 
120gr fläskfilé
65gr ris basmati
150gr grönsaker
1 msk keso
 
Stek charlottenlök i lite olivolja innan läggs på pannan vänd filé i peppar och salta
stek hårt så det får fin färg och när alla har färg sänk värmen så de blir helt genomstekta.
 

2014-06-26
09:20:08

Varning för hud allergiker
 
Nu ska jag beställa strass detaljerna och sen har jag lite med scrunch backen på trosorna. Nu ser man ju att kuporna är rätt fulla haha. Kan säga att jag tog en mindre storlek för deffen så att jag kan ha den när jag ska tävla. Jag ska lägga upp alla steg jag gör det med bikinin. Tycker det är så fruktansvärt dyrt när man kan göra själv hehe. 3500kr kostar det hos en skräddare och då tror jag inte att klistrande av stenar ingår. Min bikini ska vara jätte simpel med strass på sidor av trorsorna och i halternecken till överdelen. Kan möjligen bli en imellan bröna  också men det beror på avståndet mellan brösten i slut resultatet!
Tog den här bikinin eftersom att det bara är att lägga till dom detaljer jag vill ha och bekinin inprincip redan är färdig. Köpte den för 70kr med frakt. Sen ska jag beställa skor också. har hittat en sida som jag kan få bikini detaljerna, skor och frakt hos för 1020kr!

2014-06-26
07:34:13

Andra halvan på veckan.
Igår nådde veckan sin mitt, och jag hade en ledig dag. Valde att spendera den på gymmet samt hemma för fix som jag annars inte hinner. Cyklade till Willys och stödhandlade och handlade den nya kvargen till kvällens middag, hade sällskap av Anna igår och vi var på bio.. "Förr eller senare så exploderar jag"- en bra film men satan va man grät i omgångar. Nästan så jag hade ont i huvudet efteråt för jag hade suttit med gråten i halsen hela filmen. Passet igår var skönt, fick ovanligt bra kontakt i mina latsdrag samt i mina mark. Körde så långsamt jag kunde ner och kunde känna hur musklerna började skaka. SÅ FINT. Och just det, på bion igår kände jag mig rätt ensam med mina "snacks", gjorde iordning caseinpudding i en liten matlåda och toppade med keso och hallon. Men gott vare!


2014-06-25
13:38:55

Im poisoning that bitch out
 
damn u cold! Nu är jag trött på att snora och vill kunna springa och röra på mig.

Vaxade mig igår och idag blir det naglarna som ska fixas. Och färja bort min utväxt också.. den är grotesk.
Som sagt vaxade jag mig igår. Eller ja hon som tar allt mitt hår en gång i månaden använder sig av socker när hon gör behandlingarna. Så det heter inte vaxa utan det heter Sockra. Det är jätte skonsamt för kroppen och det fungerar som vax. Sockrade mig under armarna för första gången igår och det kändes.. Jag klarar den typen av smärtan, inga problem. Men varje första vaxning är mycket värre än resten av dom. Mina hårstrån satt typ fast i skulettet.. Till och med hon tyckte synd om mig, men vi körde på utan paus.

Om ni är intresserade av Sockringen så maila mig, det är så värt det även om det känns. Med tanke på vad vi tjejer gör för vårt utseende så är det värre enligt mig att springa i klackat med skavsår. Och vi envisas ju iallafall med att ha skorna för att "dom är ju så jävla snygga haha" Behandligen går jätte snabbt så det är några ryck. Jag var sjukt skeptisk första gången precis som alla andra, men jag bokade en ny tid direkt efter min första!
 
[email protected] - med mitt namn får ni bättre pris första gången 300kr
 

2014-06-25
08:06:33

bowling
 
Det blev bowling igår. Jätte mysigt att hitta på något i vardagen.
 

2014-06-25
07:56:38

Det där med tidiga träningar.
Eftersom jag som är en av de tröttaste personerna jag känner till, kan sova när som helst och var som helst... Så är det ett under att jag klarar av att gå upp runt 06 varje morgon för att vara på gymmet 08 och ha energi för ett pass.. Celsius är räddaren i nöden många gånger, drack idag favoriten COLA ☺️


2014-06-24
21:02:43

Handlar inte om perfektion.
Skrev igår om hur jag inte är perfekt men är nöjd med mig själv.. Läste på Tasty-Health om kosten, jag äter perfekt 100% av min tid, ren mat så bra som möjligt, räknar så jag får i mig mycket mat och tillräckligt med protein per måltid. Jag fuskar nästan aldrig, och hon pratar om att finna en balans är ett måste annars blir det förbud och det är aldrig bra. Vilket jag vet eftersom mitt största problem är hetsätningen, jag vågar inte "fuska" eller unna mig för att jag är så rädd att min hetsätning ska kicka in och jag inte kommer kunna stoppa.. Men så talade jag med min mamma i helgen, jag vill kunna unna mig också. Så nu ska jag försöka skjuta undan mina tankar och inte vara så jäkla perfekt. Jag är sugen på glass så på lördag efter jobbet, då ska jag dejta med herrarna Ben&Jerry...


2014-06-24
14:36:11

Just nu.



2014-06-24
10:43:24

Alla har dåliga dagar, eller hur...?
Idag kände jag mig tung, tänkte att det kunde bero på att jag började jobba igår och kroppen inte är van med den aktiviteten. Man går och står hela dagen, samt springer i trappor osv. Märkte igår när jag kom hem hur huvudet inte riktigt var på g när jag lagade mat, gjorde fel och räknade fel på tid osv. Passet idag är jag besviken på, kändes inte som jag gav allt men kände samtidigt att jag inte kunde ge mer.. Idag hade jag behövt en träningskompis.. Tänkte dessutom ge upp efter bara 3 intervaller idag, men kämpade vidare och stod ut. Det är jag glad för, håller på och kokar ägg till mellisen på jobbet idag. Chiapudding+ äggvitor blir det!


2014-06-24
09:17:00

Dont be stupid.
 

2014-06-24
08:57:00

FML
 
Jup, jag är förkyld. Har hunnit träna ca 5 ggr sen jag åt pencelin. Snacka om oflyt. I söndags storstädade jag hela lägenheten medans richard va och tatuerade sig. Så hann jag laga massvis med mat för veckan. Går ju på semester på fredag och då blir det nog att jag och hunden åker till ön. Ska bli så mysigt. Kankse får med mig min lillebror upp om man har tur. Richard ska träffa en vän så han kommer nog upp senare.
 
Vaxning på schemat idag efter jag slutat. Lite sommar fräsch innan semester är alltid skönt. Ska nog brun utan sola mig nu när det är ""så mycket sol". Vill inte sola solarium när jag är förkyld. Just nu får jag bara jobba och ta det lugnt hemma följa min kost så ska det gå bättre så småning om. Tråkigt att vänta på något du inte kan påverka. bättre att det kommer nu än 2v innan man ska på scen när man vill pressa det sista.
 
 
 
 

2014-06-23
10:26:16

Måndag.
Att börja dagen med en god frukost, och ett träningspass gör hela dagen så mycket bättre. Idag var det dock tungt att köra igång veckan med ett benpass, men pressade mig genom det och i mitten av passet ungefär där när jag låg i benpressen insåg jag hur bra mitt liv faktiskt är. Jag är inte perfekt, jag är långt ifrån.. Mitt liv är inte perfekt, det är långt ifrån.. Men jag är glad att jag är här och att jag hela tiden växer som person. Jag lär mig nya saker om mig själv och är lycklig. Det är allt som betyder något egentligen. Att vara lycklig är allt.

Benpasset innehöll idag, bensparkar, frontböj, benpress, raka mark med stång, utfall, weighted gluten bridges och vader! Allt som allt var det 28 set ben och nu om en timme ungefär är det dags att springa röven av sig upp och ned för trappor på jobbet. Dags att sälja lite skor!!


2014-06-23
09:05:00

många lika fast olika

Midsommar bara vi 3 på ön. Jätte mysigt bortsätt från att det såklart blåste så mycket. Solen tittade på oss underdagarna och vi bara tog det lungt gjorde lite små sysslor och fiskade. Vi tröttnade på att det blåste på lördagen så vi gjorde iordning och åkte hem. Vi bestämde oss för att åka in till stan och äte grekiskt och gå på bio. Vi såg filmen Maleficent som va jätte bra. Trötta som vi var åkte vi hem och vi båda somnade på soffan framför tv:n.
 

2014-06-22
18:01:00

Midsommarhelgen.
I fredags på självaste midsommarafton så tog jag mig till Ärentuna för lite familje"mys" med 5kamp, grillat och poängkamp.. Deras sill-lunch stod jag över och intog min matlåda istället, mycket godare.

På morgonen där på midsommarafton tog jag mig till gymmet för ett ben&bröstpass och körde med väldigt kort vila mellan seten vilket gjorde mig svettig och väldigt trött. Supersetade med lite högintensiva övningar som jumping jacks, squatjumps och burpees.  Lördagens pass gjordes med pappa på kraftkällan, axlar och mage, besviken över energin på passet och cardion hann jag inte med... Sen har vi söndagen idag, vilodagen.. Alltid lika jobbigt för psyket men vila ska jag så bara svälja det.  I helgen glömde jag caseinet hemma, vilken jäkla skräll. Så äntligen står den i kylskåpet och väntar på mig!! 

 

2014-06-20
16:54:56

Glad midsommar



2014-06-20
07:25:00

godmorgon!
Nu sitter jag här och dricker min favorit celsius med Stallets-Dansa med höga knän spelandes ur datorn och laddar inför ett ben&bröstpass på gymmet innan jag tar mig för midsommarfirande! Tänkte spendera den med familjen och familjevänner så den blir relativt lugn!


2014-06-19
13:19:00

Vem var jag egentligen...
Min historik är idag inte något ovanligt.. Det blir mer och mer vanligt att tjejer har någon form av ätstörning eller där vardagen handlar om destruktiva beteenden och hemska tankar. När jag flyttade hittade jag en gammal anteckningsbok där jag skrivit mycket.. Speciellt sena nätter när jag inte kunde sova, det fick mig att minnas varför jag inte vill tillbaka dit och är så glad att jag funnit något som får mig må så bra. 
 
Många tror att det ska vara lätt att bli frisk, att skulle vara att bara börja äta igen. Rösten som sa till mig varje gång en tanke om mat kom "du är tjock, du behöver inte äta" eller rösten som sa åt mig "rätt åt dig att du har ångest när du tröck den när mackan". Jag hade inte en chans emot den, den tunga sten som låg på mina axlar varje gång jag ljög eller fick hitta på bortförklaringar. Gånger när jag väl åt och behövde på smidigaste sätt gå in på toan och spy upp allt för ångesten blev för stor.. Alla dessa små hemlisar jag hade som bara blev större och större, något som från början bara skulle vara något kilo blev många kilon son jag var tvungen att dölja. Jag hade min ryggsäck där jag la allt när jag var tvungen att spela en glad och lycklig tjej som älskade sitt liv.. När det var någon som äntligen såg mig var jag på bristningspunkten jag vill inte längre men ville inte heller där ifrån. Hemskt hur något så negativt var det enda positiva jag kände att jag hade. Vägen till att bli frisk, medicineringen jag fick, den panik jag skapade och de tankarna om att inte vilja leva var något som idag gjort mig så jäkla stark. Jag vaknade en dag och kände nu är det nog, jag valde att sluta med min medicin och ta dagen och kämpa för den. Åre blev min räddning, jag hittade på något sätt tillbaka till mig själv där och blev den där glada tjej som jag var innan jag var sjuk. Något jag tagit med mig är att negativa personer eller människor som bara tar och tar behöver man inte. Man skapar sitt egna liv och därför ska man göra sitt bästa för att leva varje dag till max. Jag älskar känslan efter ett träningspass, eller känslan efter ett set där du måste hämta andan för du ska orka röra dig vidare. Jag lever för mig och inte för någon annan, GÖR ALLTID DITT BÄSTA SÅ BEHÖVER DU ALDRIG SE TILLBAKA OCH ÅNGRA DIG. 
 
Att se sig själv, med ingen som helst glädje i ögonen. 
 
 

2014-06-19
10:54:00

New things

 
 
Valde dom vita.. Hehe storlek L pga rumpan. kommer nog få sy in dom i midjan
 

Shoppade lite nya grejer till mig själv idag. Mycket billigt om man vet vart man ska kolla ;)
Hittade en skit snygg tröja till älsking också.
 

2014-06-18
20:48:52

Vilodagar finkläder



2014-06-18
12:22:35

Baby got back...
Chins med olika lätta/tunga gummiband.

Breda latsdrag, 15reps-30kg, 12reps-35g, 10reps-40kg, 8reps-45kg 6reps-50kg.

Smala latsdrag, samma upplägg som ovan.

Stångrodd, 12reps-20kg, 10reps-25kg, 8reps-30kgx2, 6reps-40kg.

Marklyft, 12reps-40kg, 10reps-50kg, 8reps-60kg, 6reps-70kg 4reps-80kg.

Såhär såg mitt ryggpass ut imorse, mitt nya schema gynnar mig både i tid och i muskelgrupper. Gårdagen innehöll mer än bara träning, åkte ut till Valbo och kikade i affärer med Anna, vilket blev ett äventyr i sig.. Nycklar tappades bort och vi sprang runt och letade som galningar, till slut hittade Anna sina nycklar och vi kunde shoppa vidare..

Letar efter jeans men det är så satans svårt att få ett par som passar perfekt. Antingen så får rumpan plats och jag kan knäppa men från knät och nedåt är allt pösigt eller tvärt om... Ett riktigt ilandsproblem!

2014-06-18
10:23:00

nytt
 

Vaknade och vägde mig imorse. Idag vägde jag 59,9 vilket jag inte kan minnas när jag vägde sist. Har fått nytt upplägg mer kolhydrater och mindre fett och ska starta nytt tränings upplägg efter midsommaren. Igår lev det benpass.
Sumo squats i smith maskin 
3x15 50kg
1x12 55kg
superset
raka marklyft med "sving" och vanliga
4x12 15kg
sittande på bänk med 15kg på axlar ställa sig upp med ett ben
12x4 per ben
Kabelkick ingen aning om vikten för maskinen har bara siffror
4x12
 
mage blev lite innan jag skulle till bussen
 
 
 

2014-06-17
12:02:00

Juni 17, 2014
 
Jag har gnällt lite över att mina axlar inte vill växa till sig, min pappa säger alltid "Rom byggdes inte på en dag".. Muskler tar tid, speciellt när jag kommer från att inte ens kunna hålla upp ett mjölkpaket med en hand (ja, det är sant...riktigt pinsamt) till att köra bicepscurl med mycket tyngre vikt.. Men jag har börjat se att nu kommer mina små axlar fram, typ äntligen känner jag lite spontant. 

Jag fick frågan igår om jag inte ville köra i Karlstad i September, öppen klass.. Men muskelmassan finns inte där än, med en diet skulle nog jag bara se smal ut och det är inte vad hela denna resa går ut på. Jag ÄLSKAR att se muskelmassa, det är vad som håller mig motiverad till att vara noga med min mat och ser till att varje pass kan köras. Oavsett tid på dygnet! 
 

2014-06-17
08:25:24

Biceps
Biceps mage igår, Nu jävlar ska jag ha mina rutor.
Superset
En arms biceps curl 4x12
7kg + 4kg
Biceps curl skivstång 5x12
13kg
Cable Biceps curl 4x12
17kg
 
Mage kör jag alltid super set 15x3 per övning 3 varv
Hände mig i ribbstolarna och drog upp benen i en roterande rörelse
Situps
Balanserande sitts benen ovenför golvet och en vikt i händerna jag drar från höger till vänster
24st per varv
 
20min på crosstarinern
 
piss suddig bild. Ska uppdatera min form någondag med bilder från min kamera.

2014-06-16
15:57:42

Count down
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

2014-06-16
09:13:00

Helgen i bilder
 
 
 
 

2014-06-16
07:30:30

GOOOOODMORGON!
Frukosten är uppäten, lika besviken blir jag varje gång det är tomt i skålen.. Jag är lika svag för gröten på morgonen som jag är för caseinet på kvällen. Dock börjar jag få in variationer som chiapudding med massa kvarg+annat på morgonen. Nu väntar jag på att smälta lite mat så jag kan cykla till gymmet och köra ben, vilodag igår så hoppas på energi idag.


2014-06-15
17:31:17

Dansa med höga knäään..
Spelade musik och prövade min nya klänning här hemma medan jag försökte städa, mitt i allt ville jag kolla om ryggen fanns kvar... hehe

2014-06-15
14:47:08

Och så var det dehär med återhämtning.
Min första planerade eller schemalagda vilodag på jag vet inte hur länge.. Jag är svag för det där med aktiv vila. Men icke, nu ska söndagar vara vilodag. Idag passade det sig bra dock, åkte till Uppsala tidigt imorse för att hjälpa till och packa ihop farmors lägenhet. Men nu är jag halvvägs hem igen, sitter på tåget med en celsius i handen och lyssnar på musik.. Lugnar nerverna lite, rycker lite i träningsnerven trots att jag vet att vilan är viktig. 




2014-06-15
10:24:24

Igår på live life tattoo



2014-06-14
14:32:37

Lördagsgörat..
Fasiken va tråkigt det är att laga mat, kanske för jag gör samma samma hela tiden..

2014-06-14
11:22:42

Feeling awesome
Jag har gått och varit orolig över att inte ha energi nu när jag ska jobba hela sommaren och kanske inte kan träna innan jobbet jämt. Men satan i gatan vilken energi jag hade igår, ett sjukt svettigt pass. Mitt nya upplägg kan man väl säga är väldigt bra det också, har haft träningsvärk i hela kroppen tror jag..   Var längesen jag hade sån träningsvärk i armarna som jag haft denna vecka. I torsdags hade jag svårt att få upp armen, samt igår natt så vaknade jag av träningsvärk i axlarna! Sånt är alltid roligt. 

2014-06-13
21:24:20

Fitness


Richard plockade upp mig efter han handlat och gymmar. Så fin och omtänksam, han hade köpt jordgubbar, läkerol och celsius till mig. Det värmer i fitness hjärtat. Just nu sitter vi och myser i soffan och kollar på The great Gatsby. Får se om vi hinner se klart den. Är rätt så trötta båda två. Natti på er 

2014-06-13
18:45:04

Min favorit.

2014-06-13
18:20:43

Dags för brööööst och glutes.
Nu är jobbet avklarat, middagen är intagen och nu väntar jag bara på att den ska lägga sig så ska jag cykla till gymmet för att köra mitt bröst och glutes-pass. Köpte med mig 1 liter svenska jordgubbar hem från stan idag som jag tänkte käka ikväll när jag kommit hem från träningen. Så klart till standarden, att käka casein. Något som jag dessutom drömmer om för jag tycker det är så gott.


2014-06-13
16:12:53

Middag



2014-06-13
13:36:56

ljuva träningsvärk
Idag har jag skön värk i mage och rumpan. Ska nog köra axlar, bröst och mage idag. Så härligt med fredag också, ingen på gymmet och vet att man kan komma hem utan att sova direkt efter all packning för att vara pigg dagen efter. Vi ska även till Live life tattoo imorgon, ni får se varför imorgon. Och på kvällen ska vi och fira en vän, ska bli så kul att träffa alla. Lugn helg med mycket skratt står på agendan.

2014-06-13
10:02:00

LL, Love Läkerol
Helt överlycklig över läkero bigpack! Tränade med mami igår, ben och rumpa.
 
 

2014-06-13
09:15:02

Fredag.
I morse ringde klockan 06.00 och men med mitt trötta huvud så la jag ned huvudet på kudden igen och valde att somna om iallafall en timme till.. Vilket betyder att jag "missade" mitt morgonpass på gymmet, oups. Men om knappa timmen ska jag stå på jobbet pigg och glad med massa energi, vilket medför att jag antingen vilar idag om inte jag skulle ha supermycket energi ikväll när jag slutat. Dock brukar fötterna vara trötta där efter springandet i trappan ned till lagret. Det visar sig, annars så vilar jag som sagt idag istället för söndag då vilodagen var planerad.

2014-06-12
15:44:52

Yum



2014-06-12
10:45:00

get tha fuck away
Blev ett bra pass igår rygg och mage blev det. sen blev det att ställa sig på crosstrainern i 20 minuter som planerat. Är så uppenbart vad träning gör med mig när Richard påpekar ur glad ja var när jag kom hem går. Och kände själv hur alla endorfiner höll mig vaken en stund i sängen innan jag somnade. Brukar somna såfort jag lgger mig inprincip. Men igår gick det lite trögare. Tiden bara rusar bort, tog på mig mina gigantiska lurar som betyder teckenspråk eller get tha fuck away, gym is time for silens. Fixat massor av grejer som legat och skavt i bakhuvudet. Så nu är jag helt lättad.
 
 
Har en underbar karl som hjälper mig. Kommer hem varje dag och han har lagat något som är tillåtet för mig att äta. Så duktig på att komma på goa recept. Tar kort på min lunch senare om jag kommer ihåg. Taggar för gymmet idag redan nu!! LEGDAY
 

2014-06-12
09:15:00

Gårdagens + morgonens efter cardio picture.
 
 

2014-06-11
15:26:00

Styrka & Engagemang
Har precis druckit lite celsius för att piggna. Sparat mycket tills jag ska träna, men måste piggna nu fram till 17:00. Sen drar jag mitt första pass denna månad! Är så glad att få gå och gymma.. Blir helt exalterad, vet inte vad jag ska köra. Blir nog ett ryggpass, men har ett sug på axlar också hehe. Ska träna alla dagar resten av veckan för att jag är så taggad. Kanske att jag vilar lördag men det ser vi då! Jag har absolut inga problem med att gå upp och träna på helger eller tidiga mornar. Jobbigare att gå och jobba för det är tråkigt haha. Men jobbet är något jag ser mycket seriöst, utan det har jag inte möjlighet att göra det jag älskar. Jag är mycket engagerad i mitt jobb och hur jag gör det för att det hamnar på mitt cv så småningom. Så även om jag tycker andra arbeten är "mer värt" att göra. Eller ja mer värt pengarna i mina ögon, vilket bara ett eget företag är för mig. Men alla måste leva och det gör jag med engagemang i det jag gör i min vardag.

2014-06-11
09:10:14

Från ett ryggpass till finklänning.
Dags för skolavslutningar och studentmottagningar. Matlådorna är med och jag tänker bara lukta på allt gott idag..

2014-06-11
07:08:25

Att vidga sina vyer
Det här med gröt är underbart, igår valde jag att ändra det vinnande konceptet havregrynsgröt och valde att göra chiagröt. Blir lite som en pudding men med kvarg, hallon och jordnötssmör så funkar det. 




2014-06-10
18:42:00

Tisdagen.
Idag startade vi dagen med gymmet, ovanligt... not. Arm-pass och intervaller stod på schemat. Fortsätter på mina pyramidset, och det fungerar rätt bra. Lite osäker på vikterna men får testa på denna vecka..
 

2014-06-10
11:37:00

Ready, go!


Tränings start imorgon!!! är så taggad. Har inte tränat på 2 veckor, en celsius sen blir det ryggpass med intervaller eller crosstrainern. Ska skicka lite sponsor brev också.
No, I just wont take no for an answer.

2014-06-09
21:02:08

fjugesta
 
 

2014-06-09
20:19:13

Måndag.
Efter en dejt på stan med en gammal tjejkompis tog jag mig till Tierp för att shoppa i mammas frys och träffa mormor en snabbis. Hon är nyligen hemkommen från USA och hade lite presenter. Jag älskar att hon tänker på mig så pass att hon valde att köpa mig träningskläder. De sitter underbart och är så sköna. Ska nog invigas imorgon på axel,mage och cardiopasset!

2014-06-09
11:27:08

Nytt schema& blodsmak i munnen.
Måndagmorgon och jag intog gymmet, mitt nya schema började idag. Ska testa detta och se om de är något för mig, varje pass är uppbyggda på pyramidset. Dagen till ära var det 28set ben, möra var de efter passet och jag älskar det! Blodsmak i munnen dessutom där i slutet..


2014-06-09
09:03:00

60,4
Min morgon vikt. Vi åkte till fjugesta under helgen och mös hos en bekant till Richard. På fredagen fyllde han 40år så det var stort kalas med släkt och vänner. Hade jätte trevligt, fast jag va nykter. Man kan ha kul utan att dricka alkohol. Satt med min fanta Zero hela kvällen hehe. Och lördagen blev det grillat med potatis gratäng med lite godis på de. Hälsade på lite familj till Richard och stannade och fikade lite på vägen hem. Kom hem och packade upp och mös i soffan resten av kvällen. Kommer upp bilder senare
 

2014-06-07
21:54:14

Just nu...



2014-06-07
18:53:48

Fjugesta över hela helgen



2014-06-07
18:45:12

Proteinbutiken.
Eftersom mina omega3 kapslar snart var slut så tog jag min racerbike och cyklade till proteinbutiken idag.. Inte smart gjort när man är shoppingsugen, lyckades dock hålla mig någorlunda lugn där inne. Men det här att klämma och känna på allt gjorde jag ändå..

Vad jag fick med mig var iallafall mina omega3 kapslar, samt något jag velat köpa hem länge så slog till idag. PB2, ett jordnötsmjöl som man blandar med vatten som blir som jordnötssås. Perfekt för en jordnötssmörs junkie som mig, mindre fett än vanligt jordnötssmör och mindre kcal så man kan ha ÄNNU mera på gröten. Smakade det nu ikväll som sås till min kyckling och är riktigt nöjd med mitt inköp.

2014-06-07
10:40:22

Högreps.. vilket skit
Ja, ännu en dag av högreps är gjort.. Denna gång benen som fick lite pump.
Dock är det riktigt tråkigt att inte kunna ta tugnt, men sånt är livet. Får starta sakta så jag inte drar på mig nå onödiga skador eller förkylningar. 

Igår hade jag en mysig stund med min älskade bästa vän, mat&bio. Helt i min smak, ingen stress och ingen press. Känt mig ensam i min lilla lägenhet ett tag nu så var skönt att få sällskap.  

2014-06-06
11:49:23

fredag.
Idag var det dags, jag körde på gymmet efter 3 dagars ofrivillig vila... Men jävlar vilken energi jag hade, och att endast köra lätt med 20reps var tråkigt. Men så underbart, längtar redan tills imorgon!

Körde axlar och armar som sagt och det blev bra pump i axlarna!
Håller på med det sista på tentan dessutom och köpte med mig body hem!

2014-06-05
16:21:00

Anna ord är min lag.
Idag är det ännu en dag av vila, inget gym idag. Men imorgon, åh då ska jag dra igång med ett högrepspass. Axlar & armar. Anna klagade på mig att bloggen uppdaterades för lite, men vilan skapar ångest för jag mår bra när jag tränar vilket är en anledning till att jag tränar. Men nån bild har aldrig skadat..

 
 
 

2014-06-04
16:28:36

Ojojoj.
Gårdagen var en seg dag, efter operationen åkte jag hem till pappa och sov.. sovandet var behövligt och skönt. Talade med läkaren om träning, och hon sa att utifrån mitt egna mående så kan jag träna som vanligt igen redan till helgen! Men idag är det första vilan utan att vara aktiv i form av cardio.. Känns jobbigt då det rycker i träningsnerven. Men snart är jag igång igen!

2014-06-04
11:11:00

Snabb på alla vis
Vaknade av mitt 3dje alarm imorse. Mitt smsa dagmatte alarm och gå 10min senare. Sprang upp och sminkade mig på 5 minuter slängde på mig kläderna och min väska är färdig packade + lindsays saker i hallen. Så allt gick på 12 min. Ganska lång sov morgon 30 min hehe. Hann med bussen jag brukar ta till och med, jag tar nämligen en tidigare för att räkna med sthlms trafiken.

Var och vaxade mig igår i sumpan. Hon heter Camilla som vaxar och är helt sjukt duktig. Hon använder sig av socker vax vilket är jätte skonsamt för huden. Hon gör alla sorters vaxningar. Jag vaxar inprincip allt hos henne. Japp jag har hår på kroppen, men jag ser till att ta bort det. OMG. För er som är intresserade av vaxning nu innan sommaren så kontakta mig så kan ni få mer info och rabatt om ni bokar via mitt namn. Jag det känns, men det går jätte snabbt och det är så värt varje ryck efteråt. Jag var lika skeptisk i början men idag är det något jag ser till att ha råd med!
[email protected]

2014-06-03
10:59:00

Urk


Nu var det länge sen jag gjorde ett inlägg. Känns det som iallafall. Saningen är den att jag inte har något flyt just nu och får inte träna. Äter pencelin pga en var böld i örat. Så det var inte en öroninflammation. Ann-sofie avråder mig från att träna och jag känner hur vätske fylld jag blir utan cardio och styrketräningen.

Har ätit pencelin sen i lördags och ska äta en vecka till. Kan vara bra dock att hålla sig, mår bra och äter som jag ska och allt menibland känner man hur allt påverkar balanssinnet. Hör ganska dåligt i vänster örat också, ungefär som att jag har vatten i det.

Var på sjukhuset i fredags efter vårdcentralen. där dom bokstavligen damsög mina öron. Do not try it! värsta jag gjort,höll mig men ville bara gråta. Ljudet är jätte vidrigt och smärtan efteråt är inte att tala om. Var på åter besök igår för att ta ut en gasbinda dom proppade in i örat på mig på fredagen som jag fyllt på med alcolsprit hela helgen. Och när jag kom dit igår gjorde dom ännu ett tappert försök med att försöka pilla i mina öron vilket jag sa strängt nej till. Så nu väntar jag på bättring och baddar och behandlar öronen med bumull och alcolsprit under dagarna.
 

2014-06-03
05:26:34

Kl.03.40
03.40 var exakta tiden för min uppgång imorse. Kan tyckas är konstigt då jag skulle träna där runt 04 var det tänkt.. Men efter att ha planerat dagen efter punkt och pricka så FUNGERADE INTE kortet när jag kom fram till gymmet.. Frustrerad står jag där 04.05 och vill in.. Inte direkt så man ringer efter hjälp vid den tiden, så med tårar i ögonen gick jag hem igen.. Valde dock inte att gå hem och sova fram tills tåget går där vid 06, utan tog mig en powerwalk.. Jag menar jag vet inte när jag kan träna igen. Kanske kan vara på torsdag.. Kanske söndag.. Kanske nästa vecka. Ledsen som tusan blev jag iallafall.. 


2014-06-02
10:10:38

Helgen
En hel helg har sprungit förbi sedan jag skrev senast, har hunnit tränat två pass och ätit gott. Jag fick frågan av en bekant som pratade träning med mig, "äter du ris? du som tränar så mycket?" med en lite skeptiskt blick. Vart tusan är verklighetsbilden hos folk? Ska man inte äta mat om man tränar? och varför skulle jag inte käka ris? Jag kände liksom att träning+svält inte direkt var det jag sysslade med så hon fick sig en mindre presentation ang kolhydrater. Annars då, ett axelpass med Fredrik fick de bli i lördags och i Tierp och Athena. Mitt saknade Athena. Igår blev det ett ryggpass där min energi antagligen var kvar i Tierp. Vet inte vart den var och jag har förbannad hela passet men lyckades ändå få till ett hyfsat pass känner jag idag.

Imorgon är det dags att gå till farbror doktorn, vet inte när jag får träna igen vilket är så jäkla frustrerande..