onourwayup.blogg.se

2014-01-31
11:03:50

Friday, is that you?
Igår blev det ett benpass. inget märkvärdigt. hade mina nya tights jag fick av Mamma. Efter det åkte jag hem slängde i mig mat och gjorde mig klar och åkte på en invigning till en vän. Live life tattoo invigdes med priser skålande och sexlexaker. Minglade en timme och hälsade på vännerna. Sen var det dax att röra sig hem för dom som ska upp och jobba. Avslutade kvällen med en skål med kvarg hallon och casien protein. Imorgon är det vägning igen!

2014-01-31
08:11:27

Fredagsbröst är bra bröst
Igår körde jag ett benpass som jag inte ens vill tala om.. Trött i både hjärnan och i kroppen så gick passet så bra det hade kunnat gått men hjärtat var inte med på passet. Gick inte till 100% och då blir jag förbannad, min ljumske är trasig igen. Så inga böj eller benpress tills det känns bra eller jag får veta vad det är.. Ska som tur är till naprapaten idag.. Efter mitt korta bröstpass, blir teknik i bänkövningarna och förhoppningsvis lägga på lite vikt dessutom.. 

Sen är det kalas för en nybliven 45 åring ikväll, jag tar med mig en questbar samt middag för att inte bli frestas allt för mycket.. 




2014-01-29
09:11:59

en onsdag i januari.
Ja, denna morgon är frukosten lika god som vanligt.. Gröten smakar fint med lite kiwi och banan. Idag är det challange och innan dess ska hjärnan få jobba.. Har lite att läsa tills senare idag så kroppen får vila fram tills dess. Igår körde jag axlar och körde militärpress med stången hela passet så gick från 10 reps till 6 reps i 6 set :) 




2014-01-29
08:54:43

Sponsring
Bra biceps triceps pass igår. Sovit som en kratta inatt. Stackars hund har inte mått helt bra så Richad är hemma med henne idag. Vilodagen är här så idag är det bara kosten att ha focus på. Handlade lite mer jordgubbar imorse innan tåget gick från centralen. Lunch lådan innehåller ris kyckling och avocado med jornötsås.
En halv tsk cocosolja i micron på nån minut och en halv jordnötsmör, blanda och ringla över.
 
Mamma och min bror kom förbi och drack kaffe och Tim och Richard åt semlor dom små grisarna. Sen åkte dom iväg och övningskörde. Mamma och jag satt hemma och pratade. Fick lite sponsring igår. Hon har inte tränat på ett tag och lyckats köpa förstora träningskläder. Så jag gick plus två nya tränings tights från Addidas! ett par kortare med röda spripes och ett par klassiska långa med vita. yeey!!

2014-01-28
13:28:06

Lite mat





2014-01-28
10:22:00

Berrys
Hade sent kvällsmöte igår med jobbet. Var inte igång med träningen för än 19:20. Tråkigt att komma hem så sent. Men jag har ett mål och en plan jag följer. Och lathet är inte godkänt! Jag körde mitt ryggpass och 20min cardio. Känner mig så nöjd med min kropp nu. Så skönt att det känns som att den hänger med i mat kurvorna. Träningen blir roligare när man känner sig tightare i kroppen. Även om det bara är vätska så känns der helt underbart.  kläderna sitter snyggare, kan spänna bh:n ytterligare ett snäpp. LOVE IT!
 
Precis ätit keso jordbuggar och blåbär. lite lyxigare än vanligt. Började bli lite trött på mandlar nu efter 2 veckor. Ska göra fruktsallad nån dag och ta med.
Min dag
06:00
Aminosyror
06:20
Frukost +kaffe och omega3
08:30
C-vitamin
09:30
keso bär och shake whey 100
12:30
Lunch: potatis kyckling och grönsaker
15:00
mellanmål igen
(middag) beroende på om jag fått med mig någon
18:00 skake + glutamine
tränar styrka
aminosyror innan cardio
20min cardio
 
shake efter träning + riskakor oslatade neutrala
Middag(om jag inte åt det innan gymmet)
Kvällsmål shake m kalkon
 
Under hela dagen dricker jag ca 6 liter vatten. Slippa sötsug eller hunger, kroppen kan ju inte ta hand om allt vatten. Så springer på toa. men bättre än att gå och små äta (:
 
 
 
 

2014-01-27
09:41:55

Vägningen
64,7kg min morgonvikt i lördags morse. Tränade med Ann Sofie lördags också. Form kontroll, lite test posering. Sjukt svårt med alla armar och ben som ska stå i olika poser och ändå spänna mage, och le. Körde ett benpass. Jätte kul att träffa henne och bli piskad på gymmet. Kommer lägga om mitt schema lite.

2014-01-27
09:39:52

Lite proteingröt och jordnötssmör..
Frukost, bästa målet på dagen.. Standard är proteingröt med jordnötssmör och kiwi, idag är jag jäkligt trött.. Körde mark igår morse samt ett crosspass senare på kvällen med avslutande yoga. Idag är det ett bröstpass på agendan plus jäkligt mycket plugg.. Ljumsken gör ont igen dessutom :( 

2014-01-24
22:06:00

Imorgon är det vägning

Gelé magen ska bort!! 

2014-01-23
20:40:09

Questbars för en två veckor..
Jag hämtade ut paket idag, lite questbars!! 



 

2014-01-23
11:06:00

omg!
http://www.skkf.org/?articleId=222&lang=SE

2014-01-23
10:31:34

Vad vill du ha mest, njutning för stunden eller livet?
Hade en jätte mysig kväll igår. hämtade även mina glasögon innan jag åkte till Mamma. Tur att sambon fixade min middags låda. De andra åt nån köttröramed svamp grädde och hemlagat mos, och jag år ris med kyckling och majs! behövde verkligen en vilodag igår kände jag. Klart man blir lockad av maten, men jag vet att jag kommer vara gladare över min tävlings form än 1 middag med godare mat än den jag hade.
 



Idag står biceps/triceps på schemat.  Har även lunch och middag med idag.

2014-01-23
08:21:24

Frukost.. Bästa målet på dagen
Sitter nu och käkar frukost, en proteingröt med kiwi och pb i. Desserten är en sharon frukt. Idag så ser planen ut på detta vis, skola och sen träna. Axlar och ben med fokus baksida :) 

2014-01-22
15:22:07

Biceps & triceps. och såklart CHALLANGE
Gick upp i skaplig tid i morse fast jag inte har några lektioner, allt för att köra lite armar på gymmet innan allt plugg för dagen drar igång. Känns som att jag börjar få igång både triceps och biceps, en seg muskelgrupp hos mig. Lunchen bestod av köttfärs och potatis, inte allt för ovanligt i min lunchlåda. Nu sitter jag och väntar på att få äta någon form av mellis.  

Ikväll är det challange, som jag längtat. Drog igång igen förra onsdagen så är ny energi på passen. 

2014-01-22
08:33:30

Ändring
Bröst och axelpass igår. Kände hur jag verkligen behövde en vilodag idag. Passet gick bra och jag görde crosstrainern 20 min efter. Hatar den, men måste variera min cardio så att kroppen inte vänjer sig. Åt som jag skulle igår utan problem. Ska lägga om min middag och äta den på jobbet innan jag åker och tränar. Har så svårt att äta den på kvällen. Gårdagens middag blev kalkon ris majs och avocado. Älskar majs och avocado!! Idag blir lunch lådan detsamma! Idag ska jag hem till min Mamma och fira min bror som fyllt 21! Så dom ska fika och jag ska se på. Kaske dricker min casien shake!
Fick även hem mina produkter igår. yeyy!

 










 

2014-01-21
21:33:41

Ett bra bröstpass
Jag älskade mitt bröstpass idag, fick superbra kontakt. Och Fredrik puschade mig till max..
Körde snebänk, bänkpress, hantelpress, bröstpress i maskin, bröst i cabeln och körde avslut med vader. 

2014-01-21
08:31:29

Ben/Mage
Känner riktigt hur träningsvärken smyger sig på i rumpan. Igår blev det lätt vikt på knäböj. Vill bli starkare och köra så djupa som möjligt. "Ass to the grass" som det kallas. Resten av passet var som vanligt. Efter gående utfall kunde jag inte stå stilla utan att musklerna vibrerade i låren. Sen blev det mage och cardio. Cardio är ingen höjdare efter ett ben pass. Blev 20 min gång i ordentlig uppförsbacke, lutar mig framåt och pressar ut det sista i benen.
 
 
Efter passet var jag helt slut och rörde mig hemåt. Drack min shake och åt mina riskakor. Mådde bra, trött men mådde fortfarande bra. Kom hem och skulle äta middag. Fick i mig några tuggor avocado, ris och tonfisk. Blev rätt så inpå efter träning målet, så tänkte avsluta middagen efter en dusch. Gick in och duschade. Mådde pyton när jag gick ut. Skakade som ett asplöv, trodde jag skulle behöva spy så satt vid toan ett tag. Låg på badrumsmattan och vilade. Sen fick jag strikta order från sambon att gå och lägga mig. Så underbar människa. Hjälpte mig att fixa frukosten jag alltid gör dagen innan.
 
 
Så lycklig att ha dig, få förunnat att få vara lycklig.

2014-01-20
22:36:59

Mååndag, ny termin, benpass
ÄNTLIGEN MÅNDAG!! Benpass och idag körde jag lätta benböj, ljumsken kändes fin. Imorgon är det dubbelt upp, bröst och crosstraining. UNDERBART. 

2014-01-20
14:31:05

Kokande blod
Alldeles varm.. Nervös, vill skrika av glädje.
Känns så långt borta men ändå så nära.
Betalade in tävlings licensen alldeles nyss

Behöver hitta en svensk sömmerska som syr bkinis. Annars får jag skicka efter från USA, vilket inte är helt fel. Men känns som att jag vill vara 100% säker på att det sitter som smäck.Bikinin på bilen är den stilen jag är intresserad av fast Plommon?

2014-01-20
09:18:00

Mys
Efter gårdagens pass så åkte vi hem och lina skulle röra sig hemåt mot falun. Haft en jätte mysig helg. Hon kom i lördags, innan det träffade jag Erica och vi åkte och handlade sushi. Sen överaskade vi Tina som kommit hem från Teneriffa. Richard fick plocka upp mig i Tyresö och det bar av mot haninge. Vi plockade upp Lina hos min mor och sen vart det 50 min biceps triceps pass.
 
Åkte hem och hade världens lyx med middag klar. Bacon stoppad kyckling i ugn klyftpotatis och avocado sallad. Yum! sen blev det BJ och godis framför filmen Frost! Det var rolig mellanåt, men hade hoppats på att se snögubben Olof och renen Sven mer.
 
Efter ryggpasset igår drog vi till Jula och köpte våg. Måste väga mig varje lördag på "tom" mage.
Min nuvarande morgon vikt ligger på 65,4kg. Spännande att se hur nästa vecka ser ut!

2014-01-19
13:57:30

Ryggpass med kusinen!













2014-01-17
15:48:59

Ååå.
Idag är det fredag, jag har precis haft terminens sista lektion och mitt första halvår är klart!! det ska firas på bästa sätt, med ett benpass. Ska pröva om min ljumske håller idag med lite benböj, börjar lätt så jag inte skadar mig igen :) 



2014-01-17
13:29:46

nytt
Tur att vi har stort kök och mycket förvaringutrymme.
Nu behövs ytterligare plats till dom här. Kanke får om organisera till ett annat skåp.
 
 
 
 

2014-01-17
09:14:00

Axlar/bröst
Senaste dagarna har sett likadana ut kost mässigt. Igår blev det dock kyckling kvarg och ris, Vilket jag har i matlådan idag med! Blev helt sjukt gott med paprika krydda och vitlökskrydda. Dock skulle jag inprincip kunna äta vad som helst när jag är så trött. Tycker allt är gott fast i små portioner. Tvingade i mig hela portionen. Körde ett bröst och axel pass igår 20 min powerwalk. idag känns alla dom rep:en jag gjorde. Trapezius är tok öm. Får se om det blir ett pass ikväll, får fin besök av kusin från falun. Hon tränar också mycket så kanske drar en repa i gymmet!
 


Men annars är det ju fredag, så det kan ju inte bli bättre!!

2014-01-16
10:08:54

Smoothie/Gröt
Hej hej hemskt mycket hej!
Idag blev man pigg av morgon shoten av kaffet, Jag är ingen kaffe drickare men det tillhör min diet att dricka lite på morgonen och det går ner. Har blivit så lat på sista tiden och vill att allt ska gå undan på morgonen. Varje dag packar jag mina riskakor pulver med olika tillkost jag behöver olika tider underdagen. Och dessutom förbereder jag min frukost jag ska äte/dricka på morgonen. Smaken är exakt samma bara att det inte är varmt. Fick nämligen en stav mixer i julklapp av Mammam och Tony. 100ggr bättre än vanliga mixers!

1dl Havregryn
2 Äggvitor
1 skopa whey protein vanilj
3dl lättmjölk
Blåbär jordgubbar
Kanel

Häller i mig kaffet innan smoothie´n. Som också är riggad sen kvällen innan så jag trycker bara igång maskinen klär på mig och hämtar kaffet. Tar mig 25 minuter totalt, hår, smink och frukost.

2014-01-15
20:17:23

Glutes


Fick bra hos optikern, ska få glasögon. Kände det på mig. Haft lite problem med att sitta framför datorn sista månaderna utan att anstränga ögonen. 

Efter blev det benpass 

2014-01-15
10:50:57

Hemma igen
Nu är jag hemma, ett nytt år har startat och jag har varit hos min far och hälsat på i Fuerteventura. Välbehövligt om jag får säga det själv, mycket mat och träning varje dag. Så underbart. Nu startar allvaret. Jag är under uppbyggnad nu så jag käkar som en man. Men kul ska detta året bli! Eli är sjukt duktig som fixat med coach och är på god väg i rätt riktning med tävlingen. 

2014-01-15
08:59:31

Skit SL
denna stockholms trafik.. Fick bli vila igår efter att ha suttit på tåget allt frö länge. Det skulle stor handlas och det blev lite för prio igår. Idag slutar jag tidigare, ska till optikern och titta synen. sen blir det gym. Och det är ett benpass som står på schemat fortfarande. Blir så arg när det inte går som jag vill. Jävla skit SL.
Sommar är så mycket bättre..

2014-01-14
11:04:00

Fitspo
 
 

2014-01-14
10:42:40

Ben/Mage
Träningenvärk, så skönt att komma in i cirkeln igen. Jag har inte haft några problem med maten än så länge. Trivs jätte bra med att äta ofta. lite svårare att äta middag efter passen, har inte så stor aptit då. Men jag tvingar i mig det. Och varje dag så duschar jag och fixar mig borstar tänderna och kommer på att jag ska äta äggvita då. hehe två dagar i rad. idag kör vi ben och mage. efter den sjuka värken sen sist så sitter lite kvar. Har fått tillbaka känslan att vakna och längta till gymmet! Hoppas bara tågen går som dom ska så man är hemma någorlunda tid!
 
 


 

2014-01-13
11:42:00

Biceps/Rygg
Mötet med A-S blev uppskutet. Körde ett bröst och triceps pass på lördagen 20 min cardio. Fortfarande 12 rep 4set.
Skönt med vardag på ett sätt, lättare att hålla kost tider och rutiner. Packade väskan igår och idag blir det rygg och biceps! Skönt, så slipper man trängas med alla som kör bröst idag. hehe, är hungrig nu så hoppas tiden går undan. Tonfisk och ris i lådan idag, yum.
 

2014-01-12
20:05:50

Mat



Cheat meal:) 

2014-01-11
13:40:21

11/1-2014
Körde mitt pass idag som efter schemat, gick jätte bra. Jobbigt på bandet bara. 

Startade dagen med gym så blev en shake till frukost och en celsius påväg till gymmet.  Efter gymmet mina 5 riskakor och shake. Hemma nu ska ta ett bad. Har precis tryckt i mig dessa mumsingar. 





2014-01-10
08:55:00

9/1-2014
06:30
Gårdagen
1dl havregryn
2 äggvitor
kanel salt vatten blanda och micra
en halv banan och 3 dl lättmjölk
 
09:30
15g mandlar 40g whay protein shake
 
12:30
50g potatis 150g kyckling stekt i chilli och lite olivolja och 150g gurka
 
15:30
11g mandlar (pga min klantiga sambo tyckte han var värdig att smaka)
 
17:00
tåget innan träningen 40g whey glutemin 5g
 
19:30
efter träningen 5 riskakor 40g whey 100%
 
20:15
middag 120g tonfisk 50g ris 100g paprika och en sked kesella
 
22:00
kvälls mål 3 äggvitor
 
Ben passet var simpelt men jobbigt. Inte tränat på ett tag och det känns verkligen.
Knäböj 40kg 4x12reps
Utfall 15kg 4x12reps (per ben)
Sittande lår curl 15kg 4x12reps (per ben)
Liggande lår curl 10kg 4x12 (per ben)
Stående vad press kropps vikt 4x12 (per ben)
Sittande vadpress 20kg 4x12 (per ben)
 
 



Kände redan efter alla knäböj att det skulle bli tungt med så många reps, men blev riktigt nöjd. Tänkte att jag skulle köra lätt med så många reps och skulle lassa på på skivstången som vägen 20kg. så jag tänkte ja men om jag har på 10kg så blir det 30. men jag tänkte ju inte på att jag hade på 10kg på vardera sida. Så jag lurade mig själv lite hehe.
 

2014-01-09
08:36:51

fitspo

2014-01-08
11:26:00

Min dröm, är nu min plan.
Känns sjukt. Min dröm har blivit planer. Jag visste att jag alltid velat stå där på scen, och nu känns allt så nära. Så verkligt. Är så skönt att veta att jag har Jenny och min coach att prata med. Att vi alla vet vad det handlar om. Att både jag och jenny kommer att genom gå samma sak. Vi har två helt olika kropps typer och börjar på två helt olika historier. Drömmer om samma sak och ska uppnå samma mål. Det startade med en tanke om den perfekta kroppen. Blev kär i styrketräningen och såg på bilder av fitness tävlingar och min mamma berättade efter en visit i göteborg på mässan. Så drömde jag om att stå där. Jag kände mig skeptisk pga vad andra skulle tycka om min muskel dröm. Efter mycket träning och lite resultat, så kände jag hur mycket styrketräningen betydde och hur jag kände mig efter resultaten och allt jobb jag lagt ner. Så kände jag att vad andra tycker om mina drömmar och mål, är fullt ointressant. Smal och slank är inte min smak. Men jag skulle aldrig säga det till någon som var det. Pga att alla väljer själva att se ut som dom vill. Det handlar om att vara lycklig i sig själv. Då kan alla andra få tycka vad dom vill.

2014-01-07
11:06:00

Starten
Vet inte var jag ska ta vägen. Allt är klart nu, här startar det jag drömt om så otroligt länge. Nu eller aldrig, 10 månader med träning, kost och posering. Kommer bli hårt och tufft, är livrädd men samtidigt exalterad. Läst genom mitt första schema. Lite att införskaffa kost och en våg skulle behövas.
 
Är på jobbet idag, inget gym för mig för än på torsdag. Mjukstartar träningen, då igen. Startar kosten på måndagen när jag kan köra fullt ut och jag har allt jag behöver.
 
Omega 3
Aminosyror
 

2014-01-05
23:50:19

Migrän starten
Körde ett Ryggpass som planerat i torsdags. Hade svag huvudvärk innan men tänkte att det skulle gå över. Men efter uppvärmningen så fick jag en blind fläck på halva höger öga. Och illamående, yey migrän. Gick och la mig efter middag. Sov som en kratta och vaknade med migrän dagen efter. Blev bättre efter mycket sömn efter 13 tiden blev allt bättre. Pratat med AS(coach) idag, ska se alla papper och läsa igenom informationen imorgon. Och till helgen blir det mätning. Hoppas på att bli av med hela förkylningen då jag var otålig innan och tränade. Väntar på att få börja året på riktigt! 


2014-01-05
13:59:01

Tillbaka 2014
Så nu är bloggvilan över för båda mig och Eli. Julen och nyår har varit underbart, mycket mat och fint sällskap. Jag hade mig en jul&nyårs-bulk vilket gjort att jag lagt på mig i både fett och muskler. Bra och dåligt då jag åker och hälsar på min far i Spanien på tisdag. Bikinin kanske inte passar längre ;) 

Körde iallafall ett fint ryggpass idag med Fredrik och ikväll blir det Yin Yoga. 



 

2014-01-02
10:14:13

2014
Riktig dålig uppdatering, spenderade julen i Norge med släkt och nära. Har varit sjuk sen dess. Ätit skit och känner att nu startar jag om 2014 är mitt år! Första dagen på jobbet, tufft att komma upp imorse. Efter jobbet blir det gym.