onourwayup.blogg.se

2014-10-28
17:04:59

Funny thing


Intresserade av naglar? Jag utbildar mig  just nu och tar 150kr för nyset tippar fransk manikyr. Räkna med att det kan ta upp till 5 timmar. Maila mig vid intresse [email protected]

2014-10-28
17:00:44

Dum Stockholmare ombord



Körde ett biceps/triceps pass igår. Idag skulle det blivit rygg men stockholmare som man är så springer vi gärna och stressar till kollektivtrafiken istället för att ta nästa. Jag hade en dam framför mig som bestämt sig för att ta sin tid i morse och gick utbrett och tog väldig plats. Jag försökt skynda förbi i rulltrappan och snavade. Jag tog emot mig med händerna lite sent så knät tog massor av stryk.. Sen 07.00 imorse har jag haltat runt på jobbet med en gasbinda under jeansen. Och som en fin påminnelse så har jag blod på knät som säger "dumma stockholmare". Lika snabbt som jag föll far jag upp igen och haltade så gott jag kunde in på tåget.. Så ont så jag ville kräkas och kallsvettig. Men jag kom fanemej på!! .. Pucko

Jag kommer att vänta med träningen tills mitt knä blivit bättre vilket det redan gör till en liten grad.. 



2014-10-21
17:03:46

Gymmet

Igår mådde jag verkligen piss.. Ångest på hög nivå. Bestämde mig för att åka hem efter jobbet och ta det lugnt. Idag laddar jag om med en celsius och drar ett ben pass

2014-10-15
15:12:40

Tjabba
Hejsan! skriver lite snabbt. Mina dagar bara rinner iväg. Sitter på utbildning p jobbet och tränar eftermiddagarna. Har ganska mycket på G nu så uppdaterar er när nyheterna är är ett faktum. Tränandet har startat långsamt och jag kör lätt nu i början. Blev ett axelpass igår.
Mitt möte ang en annan utbildning! som sagt mycket på G
 
 
Mina fitness pommes
 
 
 
 

2014-10-09
20:22:02

torkan är över.
Nu var det längesen och "bloggvilan" var i samband med dålig energi och x antal dåliga pass på rad .. Mitt humör var inte det bästa och jag hade inget positivt att skriva och valde då att inte skriva alls.. Vad har hänt sedan dess då?

Min pass har gjorts med tårar bakom ögonen i ren frustration då kontakten har varit värdelös och passen orkeslösa. Två vilodagar togs i helgen i samband med massage och sm. SKÖNT att ta bort huvudet ett tag och leva lite i "nuet".. SM var en besvikelse i år, låna klassen var inte riktigt vad jag hade hoppats på tyvärr.. Jag ville ha muskler och såg bara 6 st smala tjejer på scen, medans kortaste klassen hade rätt bra med muskler. Men SM överlag var bra, inspirerande och som en liten spark i rumpan då veckans pass varit BRA! Jäkligt kul att vara nöjd när man går ifrån gymmet och slippa sitta hemma och vara ledsen efteråt..

2014-10-07
08:59:02

Husmanskost ala fitness
Fortfarande kvar i förkylnings träsket.. Men det är på bättring. Slänger in ett bra recep till er som gillar husmans kost.
 
Kalkon bacon, potatisbullar och stevia sötad lingonsylt!
 
Riv potatis, kläm ur vattnet, ha i ett ägg och salta och peppra. Stek med lite olivolja
 
 

2014-10-05
13:12:07

Brist på träning
Hej! Är förkyld just nu så min träning får lida.. 







2014-10-01
12:11:04

Gaga
Dålig uppdatering. Har varit på kryssning med familjen i helgen. Blivit förkyld på köpet så tränar inget nu i veckan som det ser ut. Var på lady gaga igår. Helt sinnes sjukt bra.. Bokstavligen. Hon är så underhållande och galen. Tänk er en modeshow som ser ut som en annan planet. Typiskt henne men man bli fortfarande så paff. Man tänker nu är hon ju inte så jätte konstig så hängde hon en massa stolar runt halsen och gjorde ett kostym byte på scen.
 
 
Mitt nya skal till min nya Iphone 6