onourwayup.blogg.se

2014-05-30
14:35:50

Ben
Dagens pass var ben, (som vanligt kanske någon tänker) passets energi var som bortblåst. Vet inte vart orken tagit vägen.. Men körde på och avslutade med lite plyo! Har börjat planera hur jag ska lägga upp min träning efter denna ofrivilliga vila som börjar på tisdag nästa vecka och håller i sig kanske några dagar eller mer.. Beror på vad farbror doktorn säger och hur jag mår efter min behandling! Jag vill ändå få in X-formen, så kanske ska lägga in ett extra pass med axlar+lats till mina två benpass. Men har inte kommit längre än så! Kollar lite olika scheman på bodybulding.com än så länge, Martina har inte hört av sig angående när vi kan dra igång heller så tänkte köra eget så länge!


2014-05-30
08:13:27

Vårdcentralen



2014-05-29
22:37:56

2008-2014

När man inser hur skev självbild man har haft och är lycklig att man är på rätt bana igen. 

2014-05-28
17:19:33

Dagens axelpass.
Ja, inte bara har gårdagen 24h och är ett dygn utan idag också.

Körde axlar i morse, vilket gick bra trots att energin var nere någonstans på havets botten... Passet såg ut på detta sätt; Hantelpress, flyers där jag körde tungt för att sedan gå direkt på lättare hantlar, baksida med hantlar supersetat med shrugs, hantellyft framåt och baksida i cabeln avslutade med lätt militärpress.. Dagen till ära blev det intervaller på cykeln som riktigt avslut och benen samt knäna var trötta från gårdagen.


2014-05-28
16:45:55

24h=ett dygn.
Jag som många andra finner att dygnet har för få timmar, för att kroppen ska må bra ska man inte bara sova tillräckligt många timmar men man ska träna också.. Igår kände jag att dygnet hade få timmar men med planering fungerar allt, eller rättare sagt man får det att fungera! :D

Uppgången igår skedde 06, benpasset börjades 08 och slutade typ 90 minuter senare, skolan började 11 och där emellan var det lunch och dusch/fix som skulle göras. Efter skolan trampade jag iväg till jobbet och jobbade stängning, den trappan ner till lagret kommer att få mina ben att jobba i sommar, det är en sak som är säker. Kom hem och var död, plugget jag skulle ta tag i blev inte av.. Jag kände redan där att det här med att träna, jobba och skola inte funkar inte hjärnan på kvällen..

2014-05-28
09:23:32

På toppen av i:et
Sen i fredags har jag haft lite ont i örat (om jag tar på det). I know som alla mammor svarar "men ta inte på det då". Problemet är ju att jag är telefonist och har hörlurar på mig hela dagarna. Kan ha den ena sidan på sniskan men då hamnar det på mina glas ögon. Och dom får jag ont i huvudet utan. Men eftersom att jag belastar glasögonen med headsetet så trycker det på tinningen och jag får så småningom ont i huvudet av det också. Som tur har vi tyst arbete på jobbet jag kan göra men vafan?
 
Ringde hypokondriker avdelningen och pratade med dom för att min chef tyckte jag borde kolla. Och eftersom att man jobbat på apoteket och varit några vändor på sjukhus i mina dagar så visste jag själv vad svaret skulle bli. Avvakta och ta inflammationshämmande. Vilket jag själv föredrar. Har varken lust att förlora arbetstid eller betala vårdcentralen för att dom ska tala om för mig att jag ska ta alvedon och avvakta.
 
Körde ett bra ryggpass igår med intervaller. Så skönt att springa av sig efter en Celsius. Jag och jobbkollegan sandra diskuterade hur livsglädjen kommer rusande i en orkanfart när man dricker celsius. Jag får bokstaligen rysningar och det pirrar i armar och ben.

2014-05-27
14:59:19

Hit bottom
Känner att de senaste dagarna har jag inte varit speciellt taggad på gymmet. Richard har bytt jobb, jag har antagligen fått öroninflammation och lite taskig sömn. Ska vända på det nu. Har tränings bagen med mig idag och alla mina måltider. Ska få mitt nya schema i slutet av veckan så hppas det taggar till mig också. Blir så omotiverad när jag vet att jag ska åka bort och har svårare att ta tag i träningen när jag inte är hemma och har det nära. Har inte tränat sen i lördags, känns som om det var 3 veckor sen jag tränade. Har en Celcius med mig idag så nu JÄVLAR ska det bli ett bra ryggpass!
 



2014-05-26
10:32:52

ÄNTLIGEN!!
Jag tog mig själv i kragen igår, mailade en tjej jag haft kontakt med förut ang, tävling och träning/kost. Frågade om hon ville vara min coach inför kommande tävlingar och DET VILLE HON! Hon kom 2a i år i bodyfitness på BodyClassic. Det ska bli så kul det här, nu är jag så taggad!


2014-05-25
22:36:45

Mors dag






2014-05-25
20:02:00

Dagens rygg.
Ett ryggpass utan mark idag med massa fokus på lats och rodd.

Breda latsdrag
Smala latsdrag
Sittande rodd
T-bar rodd
Stående rodd med skivstång
Enhands rodd i maskin
Latsdrag sittandes i cabeln
Stående rodd i cabeln
Pullovers i cabeln (sneda)
Avslutade med några set vader.


Helgen har varit riktig bra, igår var jag ute med Anna och hennes vänner. Så roligt att göra något för en gångs skull.. Känns som jag redan gått och blivit Jenny 60+ ibland.. Att gå ut nykter är inte ett problem, har roligt ändå och vaknar upp pigg dagen efter. 

'
 

2014-05-23
11:38:15

just nu.
Sittandes i solen, dricker iskall bcaa och pluggar..

2014-05-23
07:40:28

God morgon.
Av någon konstig anledning som den nattugglan jag var förut så är det så skönt att gå upp mellan 06-07.30 varje dag och gå och lägga sig i tid utan någon anledning. Nu har jag redan käkat frukost och sitter med celsiusen i handen för att åka och köra ett benpass med lite fokus på rumpan och baksida alldeles strax. Tänker fånga dagen idag i solen innan min fina bästa vän kommer upp på finbesök och spenderar helgen med mig. Därför hoppas uteträningen imorgon och vi ska köra axlar och mage istället. 





2014-05-22
13:14:05

nya planer
Richard bar med min tränngs väska hem igen. Idag blir ännu lite vila. Han åker nämligen bort i helgen så jag  tränar lördag istället när jag skulle vilat. Tror vi drar med mat och sätter oss i solen någonstans.


Random från häromdagen efter axelpass  

2014-05-22
09:52:53

Torsdag
Imorse var det inte det lättaste att gå, jag har ett fint jobb där konstant springande upp och ner för en trappa inkluderas.. Igår var det fullt ös hela dagen vilket betyder träningsvärk i mina vader idag.. Som tur är kördes bicce&tricce idag.. Att komma till gymmet klockan 8-halv 9 har sina fördelar.. Man har hela dagen framför sig, man är ofta ensam och det betyder att det är min egna musik som pumpas ur högtalarna! 

2014-05-22
07:35:10

Vilodagar= Fin väska



Igår var det vila. Jätte skönt att få bara åka hem ibland. Tycker det blir så mysigt och speciellt, det är som om jag är ledig hehe. Igår vid middagen så hörde vi glassbilen och Richard rusade ut och tvingade med mig. Blev ett big pack! Barnsligt glad för glass. Sen gick vi förbi hos mamma och mös lite. Kom hem sent så va bara att hoppa ner i sängen efter alla prepningarna. 



2014-05-21
10:05:58

Onsdag


Att dagen börjar med min allt för goda frulle är inte helt fel. Havregrynsgröt med linfrön och äggvita +kanel, hallon, kvarg, jordnötssmör och granola! Herre min skapare alltså. 

Axlar imorse och satan va trött jag är i mina små axlar. Militärpress och hantelpressen kördes tungt medans flyers och baksidan supersetades med lite högrereps och satan va de brändes. Var ute på en promenad i det fina vädret igårkväll och lyssnade då på podcast i vanlig ordning. Lyssnade på ett gammal avsnitt av bodyradio där Maria Eriksson gästade och pratade om hennes bedrifter osv. Hon sa en sak som fick mig att känna mig lugn "skynda långsamt" och talade då om muskelmassa i allmänhet och skador som är vanliga att få i tränings sammanhang.. Nu när min ljumske ÄNTLIGEN börjar ge med sig så ska jag just göra det.. Skynda långsamt. 

2014-05-21
07:34:49

Att detta kan va sååå gott!



2014-05-20
22:10:00

lite bilder från helgen
 
 
 

2014-05-20
16:43:50

Tisdag.
Redan tisdag och mitt huvud hänger inte med i svängarna! Tisdagar betyder ben, helt fantastiskt. Idag kändes ljumsken när jag värmde upp på cykeln men så fort jag började med uppvärmingen av böjen så var den smärtan bortblåst. Skönt och idag körde jag 7 arbetsset och 2 uppvärmningsrunder med luftböj alltså med mig själv bara. Topade med en 5a på 40kg i fronten idag. Vilket var längesen då ljumsken sagt nej.. 
Dagen blir alltid bättre med ett grisigt och tungt benpass sådär klockan 8 på morgonen! 




 

2014-05-19
22:07:47

Bra benpass check



2014-05-19
08:44:00

Kort
Jag har aft en jätte mysig helg, först kolmården och sen kosläpp igår. Kommer komma bilder. Igår var vi på gålös kosläpp och kollade på det. Efter åkte vi till havet och solade. Och efter det möttevi upp mamma som var hud vakt åt en 50kg rottis som heter balder. Jätte fin. Vi möttes upp i dalarö där dom andra åt glass och jag keso! Ska ta mig tid att fixa till bilderna nån dag i veckan



2014-05-16
08:32:49

gårdagens två matbilder.
 
 
 
 

2014-05-16
08:19:16

Cardio is the shit for now
Bra pss igår. Har inte skrivit om passet på länge känns det som hehe. Blev ett tungt och bra ryggpass med intervaller. Om jag inte kör cardio efter känns det nästan som att jag inte fått ut något bara för att jag lämnar gymmet mindre svettig. Igår gick jag direkt från gymmet till bussen och när jag klev på så var jag tvungen att sitta i linne för att det rann om mig. Det tar mig ca 10 min hem från gymmet så jag sitter ju inte direkt länge. Men det är så skönt att pusta ut och äta riskakor på bussen. Jag antar att jag har den kärleken för att jag inte har speciellt långa cardio än så länge, 20 min valfri.
 
 
 


 

2014-05-15
20:10:23

Torskdag, nej torsdag..
Dagen till ära har jag jobbat, stått och gått hela dagen nästan. Känner hur mitt ena knä är ömt. Mycket sedan tisdags och igår också kan jag tro.. Passet igår var skönt, det var jobbigt och skönt. Dog i sängen när jag kom hem.. Rätt skönt det också.

Innan jobbet idag så fick gymmet sig en besökare, mig nämligen. Armar stod på schemat men något kändes inte så jäkla bra i höger biceps så fick bli mer triceps dagen till ära. Avslutade med 20 min crosstrainer.

Hämtade dessutom efter passet ut ett litet paket. Casein och lite annat smått och gott. Ska käka pudding ikväll, sååå gott.


2014-05-15
16:32:43

Ryggpass på G



2014-05-15
09:41:59

Gårdagen sysslor och dagens look







2014-05-14
21:05:00

Första

2014-05-14
14:08:28

Passet..
Passet blev lite annorlunda, blev mycket baksida dock. Nu inväntar jag utepasset ikväll, cyklade till willys för att inhandla celsius till kvällen också. All energi som finns behövs.


2014-05-14
12:08:00

vila med älskling
Måste bara skryta lite om min fina sambo. Helt fantastisk. När vi träffades så visste han att fitness var mitt stora intresse. Och precis som dom flesta så vet inte alla vad det innebär. Jag spenderar 8 timmar på jobbet efter det tar jag mig till gymmet som tar ca en timmes restid. På gymmet är jag ca 1,5h och sen resan hem. Vi umgås mest på kvällarna och oftast måste jag fixa min mat då. Om inte som så många gånger så kommer jag hem och Richard har lagat mat åt mig. Uppskattar en sån sak så mycket. Med tanke på hur knepigt det faktiskt är att laga mat till en fitness person. Och Richard är den ända jag faktiskt litar på vad det gäller det också.
 
 
 

Idag blir det vila, ska baka till hem resan från kolmården på lördag. Jag får ta med en vän billigt så åker alla som anmält sig på schenker och åker till kolmården för ett larvigt bra pris. Vi har hunden så jag tar med mig söta Erica. Ska bli så sjukt kul och vi är så taggade. Vädret ska vara med oss också, så jag ska ta med mig kameran! Woho
 

2014-05-14
08:18:16

Oj, redan onsdag.
Ja, äntligen onsdag.. Mitten av veckan och snart helg igen. Idag blir det axlar & Challenge senare ikväll om vädert vill hålla sig ifrån regn.. Vilket jag hoppas!

Tänkte försöka superseta mage som avslut idag,

Militärpress:
20 kg, 10×4

Axellyft åt sidan 90 grader:
6 kg, 12×4 (per arm)

Axellyft framåt:
10Kg, 10×4

Baksida axlar i kabelmaskin enhandshandtag:
? Kg, 10×4 (per arm)

Hängande benlyft i ”ställning” med raka ben:
10×4

Cable crunches:
50 kg, 12×4

Snea hängande benlyft:
10×4

”Crunches” på bänk:
10×4

Liggande flutterkicks på bänk:
10×4

2014-05-13
10:40:00

Uppdatering
 

Följ mig på insta för videos och mer uppdatering :) Håller på att fixa så man kan lägg in klippen direkt.
 

2014-05-12
20:43:05

Mums!
50g kokt bulgur
150g färska räkor
150gr fryst bland mix ärtor paprika och majs

steg räkor med lite olja paprika krydda, salt och peppar. häll i bulgur med räkor och efter grönskas mixen. stek tills grönskaerna blivit färdiga.

servera med en matsked keso! enjoy

2014-05-12
16:18:00

Amazon woman
 

2014-05-12
08:42:00

Ny energi, ny motivation.
Helgen som varit har givit mig vad det känns som idag, ny energi och ny motivation.. Kom till Sthlm i fredags och jag och Eli började med att åka och inhandla lördagens cheatmeal, något som är nygammalt för mig.. Åkte hemåt och kollade på när Eli bakade bröd och gjorde cheesecake, vattnas i munnen när jag tänker på den där lilla rakaren. Kvällen kom och ytligare två brudar joinade oss, väldigt trevligt hade vi.
 
Lördagen kom och vi var uppe med tuppen för att hinna med ett pass på gymmet innan det var dags för globen och tävling. En mindre tävling än SM, men inte fyskam den heller, en heldel motivation och inspiration fick följa med i ryggsäcken efter både tävling och att bara umgås med brudarna. Alla har olika delmål men alla ska till samma ställe liksom.. Madde som just nu kör en cleanbulk satte planera tankar hos mig, om jag inte får ihop den muskelmassa jag vill ha tills midsommar så ska jag köra en månad cleanbulk innan jag drar igång "deff/diet". Cheatmealet var så gott, och trots kämpande med att hålla ångesten tillbaka så låg jag där nöjd. Trots att hjärtat pumpade i 180, och alla gamla känslor kom tillbaka. Men jag ångrar det inte, och vätskan jag drog på mig var 1,1kg. Så inte mycket för världen just nu när jag ändå vill öka muskelmassan..
 
Jag och Elli tog det lugnt och stressade inte igår. Vi käkade frukost ganska sent så passet blev på eftermiddagen. Vi fick till ett bra axelpass och körde intervaller som avslut. Sen när jag satt mig på pendeln så var huvudet tungt och att jag skulle komma hem 4 timmar senare hade jag inte planerat, med inget mellanmål i väskan så var det en trött Jenny som kom hem sent igårkväll men lycklig för att jag har så fina vänner runt om mig som peppar mig.

 

2014-05-12
08:15:00

Bild







 
Blev ett sjukt bra benpass i lördags. Efter bar det av mot mässan och tävlingen i globen. Vi kom fram till att vi kom för tidigt och att man kunde kommit runt 5 tiden och börjat kolla, pga förbedömningarna. Herr klasserna var inprincip proppade. Vi hade fixat nästan allt för lördags målet bara pajen som tog ca 40min att göra som tur var. vi drog hem runt 18 tiden. blev trötta och hungriga och såg aldrig finalen eller t walken. Kom hem och lassade i oss middag. Ca en timma efter middag runt 23 tiden var jag och jenny helt slut så vi gick och la oss. Somnade innan man la huvudet på kudden. Söndag låg jag kvar och snoozade, var så länge man bara låg i sängen och slöa. Vi käkade frukost och fipplade lite med olika saker. Lite posering demonstrering bla.
 
Sen bar det av med packning mot najaden och blev ett långt och bra axel pass med mage och intervaller. Och strax efter jag kommit hem och lämnat jenny vid tåget kom Richard hem. Har hade varit i Fjugesta hos familjen.
 
 
 
Och säger att han köpt en present men att jag måste sätta mig med armarna ute och blunda jätte hårt. Blev helt sjukt glad när jag öppnade ögnen, såklart. Kanske man kan ta lite roliga bilder till bloggen och på event.

2014-05-12
05:34:32

Uppe innan tuppen

Redan uppe sen länge. Morgon pass om 30 min och nu ligger jag bara och smälter min frukost och lyssnar på musik. Mer bilder från helgen kommer. Ska se om man hinner få en powernap nu 


2014-05-11
22:12:27

Present



2014-05-10
23:13:32

Mys helg






2014-05-09
21:09:21

Nya naglar...
Blev upphämtad av Monica och Tony på stationen idag, och tur var väl det.. Paniken som uppstår när jag inte har full koll är icke nådig. Väl hemma hos dem så fick jag superfina naglar! Tusen tack Monica, så glad! 
Nu har vi storhandlat och Eli gör i ordning mat tills imorgon, mitt första "cheat-meal" sen nyår! Ska bli kul att se hur kroppen reagerar och hur mitt huvud reagerar! 

2014-05-09
15:06:52

Lunch

Lunchen.. Min favorit, min underbaraste Richard gjorde till mig igår kväll. 
Haha fuling bild

2014-05-09
11:21:00

Om en timme..
Ja, snart ska jag pälsa på mig och gå emot tåget. Tåget som sedan ska ta mig till storstaden och först Monika för att sen träffa Eli! Morgonen började på bästa sätt, en timmes cardio i from av att cykla intervaller på gymmet. "Passet" gick fort med lite bodyradio i öronen. Väskan står packad, träningskläder, matlådor, vanliga kläder och allt annat som hör till.. Jag ska få i mig lite lunch innan jag åker och sedan knata i regnet till station.. Mellisen är packad, frågan om några questbar ska få följa med på resan. 
 
 

2014-05-09
09:12:00

Morgon pass



Bicepspass och bröst imorse. Körde superset och 20 min cardio. Tycker bäst om super set pga tiden flyter påp och du får en effektiv workout. Idag kommer lina och jenny. Åker hem till mamma och möter jennt sen får vi se när lina dyker upp. Richard åker till Fjugesta i helgen så han har bilen. Ända negativa med fitness.när jag ska träna på morgonen så kan man tro att jag ska åka till thailand
ombyte
smink
handduk
aminosyra i shake 2 portioner
whey protein 3 portioner
Lunch
Middag
 
Har ju väskan så kanske kan möblera om och få ner lite av lådorna och shakarna där. Ikväll ska jag nog ha på lite tanning och sen blir det till att färga ögonbryn och pallet.. Börjar se gråhårig ut mot mitt svarta nu. Och en sväng till Willys.

2014-05-08
18:38:28

Snart..snart..snart..
Ja, som sagt körde jag lite rygg imorse.. Jag la krutet idag på lats, körde breda, smala, sittandes i cabeln och sen rodd såklart.. Började dock med mark, men baksida ben och ryggslut var trötta idag efter gårdagens utepass. Men trots det fick jag till ett bra pass!

Jag förvånas av mig själv hur jag gått från att vara så noga med att inte äta för mycket, kände av ångesten så fort jag började tugga.. Ibland var det till och med så illa att man inte kunde ha kvar det i systemet, mot idag då jag är så jäkla noga för att jag inte ska äta för lite.. Jag gör matlådor, jag räknar ner timmarna när maten på tallriken tar slut tills nästa gång jag får äta. Hela jag har blivit en lyckligare tjej, jag älskar att träna. Det är mer än en hobby eller livsstil, det är vad som kan ha räddat mig.. Jag älskar att se hur musklerna växer, hur kläder bli för småa, hur rumpan fått en form, hur ryggen blir bredare. Ja jag älskar hela min tillvaro.


2014-05-08
07:33:00

goooood morgon!
Pigg och förvånansvärt glad vaknade jag 06.30 idag och tog mig ut på promenaden. Fick ändra schemat lite inför helgen, igår skulle det vara axlar, idag bicce&tricce men de två fick ändras om och axlar flyttas till söndag och söndag är allmänna ryggdagen.. Så rygg idag! En stor frukost väntar mig strax..



 
 
 

2014-05-07
20:47:00

På tåget..
Sittandes på tåget, efter challange med min lilla mellis.. Snart så kommer det komma keso ur öronen på mig. Äter det fasiken hela tiden... Men de är ju så gott.. 

 

2014-05-07
17:39:37

Onsdag.
Onsdag och började morgonen med att försova mig en liten halvtimme, men promenaden i morse tänkte jag ändå skippa. Skönt att sitta i soffan med frulle och inte behöva stressa.. Dock skulle jag nog vilja säga att jag ALLTID stressar. Nog om det, åkte till gymmet och körde bicce&tricce och skulle köra mage men mage är en muskelgrupp jag hatar. Stod i plankan typ 30sek X3 för att sen köra lite halvt misslyckade toe to bar i ringar.. Dagen har gått fort kanske för jag powernapade två gånger idag. 

Stod framför en hylla på Ica maxi idag när jag åkte dit med Anna och pillade på questbars.. Dock vet jag att ett paket är på g till Sverige, synd att det tar sån jäkla lång tid att få dem bara. Sitter på tåget till Tierp för lite challanges pass ute.. Kallt, blåsigt och små regnar men vafasiken. Vi ska ju röra oss! Hehe 

2014-05-07
11:42:00

Rygg
Tråkig idag. Blev ett morgon pass innan jobbet. Är rätt trött, tråkiga matlådor. Hoppas dagen går snabbt!
 Ställde mig på vågen och fick 60,4kg. Har totalt gått ner 5kg nu bara fett!

2014-05-06
11:58:00

Äntligen!
Benpass, idag finns det bara ett ord att sammanfatta passet med KONTAKT. Herregud, förra veckan föll frontböjen platt.. Idag fick jag sån kontakt, körde 3 uppvärmningsset med bara stången för att fortsätta med 4 set på 30kg och avslutade med ett med stången med stopp längst ned. Känns lite fjantigt med 30kg, men allt för att inte påverka ljumsken allt för mycket som idag... PEPPAR PEPPAR inte kändes av alls.


2014-05-06
09:26:25

Order








2014-05-05
14:43:53

4 dagar kvar..
Ja, nu närmar sig tävlingen med stormsteg.. Jag känner mig pirrig, Eli skrev nedan att detta är hennes första tävling hon kollar på. Detta är min andra och försmaken jag fick då.. Helt jäkla otroligt, jag satt med tårar i ögonen och gåshud när tjejerna gick upp. Den tävlingen åkte dit med min far som är en stort bollplank med mig, ang träning och kost. Han själv har ju erfarenhet av styrkelyft och bodybuilding så han är bra på det där med att ge råd.. Oavsett så är jag pirrig inför denna tävling, inte bara för att jag verkligen vill detta och vill stå där själv på scen. Det ska bli så kul att umgås, träna och mysa med Eli som jag inte träffat på några år samma Lina som jag aldrig träffat! Denna helg kommer ge mig lite ny energi. Så härligt!

2014-05-05
08:38:00

Mysigt
Haft en ysig helg i gävle igen. Vi målade klart gäststugan, fixade i rabatterna, krattade ännu mer löv och fitade stanplatts gången. Konstig syssla, men det växter massa kraffs emellan. Min lördagsvikt var på 60,9 kg, kan inte minnas när jag hade den här formen senast. tror det var när jag spelade handboll.
 
På Fredag får jag besök från gävle och falun. Då kommer båda Kusinerna Jenny och Lina. Laddar för fitness galan och det blir första gången jag ser en tävling live. Och det blir en helg med massor av träning god mat och trevlig umgänge. Ta hand om oss helg, färga håret, fixa naglar, möjligen sola. Ska blir så mysigt








2014-05-04
20:28:39

Söndag.
Oj, morgonen började med en promenad. En trött sådan, hem för frulle och sen råkade jag somna en stund i soffan innan det var dags att ta mig i kragen för ett ryggpass.

Men ryggen kändes trött, eller jag kändes trött. Hade tänkt öka och repa på 80kg idag i marken. Men kände att jag inte kunde hålla ryggen och fick gå ner till 70kg.. Bitter som fasiken men bara komma igen nästa vecka!

2014-05-03
18:39:11

bara för man ska käka bra behöver man inte käka lite.
Kycklingfärs, wok och sötpotatisklyftor.

2014-05-03
12:02:00

vilodag aka cardiopass.
Ja, dagen till ära tänkte jag gå upp tidigt för att bränna av en timmes cardio. Vaknade hyfsat tidigt (7.45typ) trots att klockan började låta vid 7tiden. Upp och iväg tänkte jag, kroppen tänkte "sitta i soffan med en celsius framför tvn är också kul" så vid 09 var jag på gymmet, talandes med min lille energiknippe och bästa vän i telefonen som även hon brände av en liten promenad.. Den där timmen gick segt som tusan, men överlevde både cykling och crosstrainern. Sen så fick jag en briljant idé att jag skulle till Willys och shoppa kycklingfärs och tog cykeln dit som också det är en bit bort. I motvind och backar så var benen typ döda, så tog sin tid. Väl hemma sen insåg jag att frukosttimmen var över och det var närmre lunch än frulle. Slog ihop de båda och käkade "brunch". Extra stor skål med gröt, extra mycket tillbehör över gröten och en proteinmacka med keso på fick det bli. Så magen är stor och belåten nu.

 
 

2014-05-02
16:43:00

Fredag.
Och lika som Elli körde jag ben i morse, jag körde veckans andra benpass alltså fokuserade jag mer på rumpan idag. Startade passet med lite sumomark, där jag fortfarande kör mer teknik än vikt. Men det är ett fin övning och kontakten finns där, måste bara få in tekniken så ska vikten ökas också!
Något att rekommendera under lågintensiva cardiopass är att lyssna på podcasts, bodyradio är min favorit. Massa inspirerande ord och mycket tankar som går om kring efter ett sånt avsnitt.
 
Imorgon är det endast cardio och söndag är det rygg! 
 

2014-05-02
10:57:03

Check


Benpasset imorse blev super bra. djupa knäböj, spark med smith maskin, utfallshopp super set med mage. Älskar att gå i träningskläder. Eller bara casual klädd. Hehe synd nu när man tränat fram värsta kroppen och allt sitter som smäck. Men när det väl kommer ska man ju såklart stila! ;)

2014-05-01
23:18:25

Blä pass
Körde mitt pass idag så omotiverad och så oflyt.. Blää. Städade garderoben också. Nu har man fixat allt till avfärden mot Gävle imorgon. Blir ett benpass innan jobbet! Godnatt 




2014-05-01
19:44:20

Torsdag.
Trötta ögon denna morgon, så vilade från promenaden idag. Dessutom var det bara massa slask ute.. Dagen har gått fort och varit väldigt skön ändå, lite Ikea och Willys för storshopping av mat. Höjdpunkten för veckan/veckorna. Dagen pass blev ett jäkla discopass, biceps, triceps och mage. Mina dips kändes så bra idag!

Middagen för kvällen, kycklingfärs, kokt sötpotatis, broccoli och lite stevia ketchup.